GrkemCkn isimli üyenin son içerikleri

1. G

Babama Telefon Önerisi

a17 alıcağıma a26 alayım diyorum bende
  2. G

Babama Telefon Önerisi

Babamın telefonu bozuldu çok kullanmıyor okey oynar whattsapp girer facebook vb. kamerası çok önemli değil ne aradığımı da bilmiyorum. https://www.hepsiburada.com/redmi-note-14-256-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00007PNFJX?magaza=Hepsiburada Şöyle bir telefon var aklımda...
  3. G

❌İndirim Bitti! Mango Kıyafetler Tek Fiyat - 499TL

Yanlış fiyatlandırma olmuştur imkanı var mı sence düşününce :D
  4. G

Ps5 alınır mı yoksa oturup pc ile devam etmeli miyim?

Ben PC oyuncusu olarak PS5 isteyen biriydim hep hayalimdi ilk PS1 ile başladım devamını hiç getiremedim. Bir hevesle aldım fakat PC de o kadar çok oyun oynadım bitirdim ki PS5 için oyun kalmadı o yüzden şuan kenarda duruyor ama illa ki oyun geldikçe oynayacağımı düşünüyorum bu dediklerimi...
  5. G

Yardım Vade Farksız taksitle veya Vadesi Düşük Telefon Sahibi Olmanın yolu var mı ?

Alışveriş kredileri var ben iphone 15 alırken fibabank üzerinden 2-3k faizle 3 ay ertelemeli 3 taksit çekmiştim öyle telefonu almıştım.
  6. G

Yardım Iphone 15 mi s25mi alınmalı tavsiye

Iphone 15 kullanan biri olarak söylüyorum S25 daha üst bir telefon tercihinin o olması lazım.
  7. G

Windows 11'e Geçilir mi?

Reis çözüm belli şimdi geçmesen illa geçeceksin bende geçmem geçmem diyordum win10 güncelleme almayı durdurdu , hata almaya başladım sürekli güncelleme istiyordu bende win11 geçtim sorun çözüldü çok da rahat kullanışlı bence.
  8. G

🔥İndirim Gamebooster 24.5" 180hz 0.5ms IPS Gaming Monitör 3.799 TL

Ben ne yazmışım orada F/P hacım parası olan bunlara bakmaz zaten parasal yönde sıkıntısı olup almak isteyenler için çok ideal bu fiyatlar.
  9. G

Emredersin reis sana al diyen oldu mu ? Ben mi göremiyorum yoksa.
  10. G

Marka ismine takılmak bence saçma tam bir F/P ürünü hem de 2k monitör bu fiyata FAZEON ile kıyaslandığında bu monitör üsttedir.
  11. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Nasıl denk getirdin reis ya bende bakıyorum ama bir türlü tutturamadım.
  12. G

Iphone almak icin en guvenilir yer neresi?

Direkt amazon satıyor ama sorun orada.
  13. G

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-iphone-15-128-gb-akilli-telefon-mavi-mtp43tua-1232436.html Amazonda 4k civarı daha ucuz hocam renk çok önemli değil bence tabi sen alıyorsun da buyur link burada. 1765377974...
  14. G

Sen ne istiyorsun ki ?
Geri