GrkemCkn isimli üyenin son içerikleri

1. G

Ryzen 7 5700x Alınır mı Sizce ?

Nasıl bir iş ise 7500f'den pahalı DDR4 :D
  2. G

AMD Radeon Asus Tuf Rx6900 XT Ekran Kartı Termal Pad Değişimi Destek Pls

MX7 kağıt üstünde çok iyi macun fakat ekran kartları için pump-out sorunu teşkil edebilir. Bunun için bir arkadaş konu açtı istersen arkadaş deneyimini paylaşınca ona göre hareket edersin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/fehonda-ekran-karti-ptm-kullanan-var-mi.1254370/
  3. G

❌İndirim Bitti! Aula Sc580x Lightweight Paw3311 699,00tl

Mağazalarda diye yazmışlar şimdi gördüm.
  4. G

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

S*çtık desene hocam yeni yılda gelir demi bu zamlar tam bende DDR5 ram alacaktım ona göre hızlanayım.
  5. G

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

Kısacası hepimizin bildiği ram krizi olayı , bunu bekliyorum da ben ekstra bir şey var sandım.
  6. G

Mouse ile ilgili bilgim yok maalesef.
  7. G

Günün İTOPİK indirimli ürünü karşınızda. https://www.itopya.com/aula-sc580x-lightweight-paw3311-10000-dpi-1000hz-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u30312?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=herg%C3%BCnbir%C3%BCr%C3%BCn&utm_term=sicakfirsat_it AKAKÇE fiyatından 300TL indirim...
  8. G

16 GB Ram Arıyorum Ddr5

Bunun kaynağı var mı hocam yoksa tahmin mi ?
  9. G

Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

Örnek fotoğraf iyi oldu hocam kararı ona göre verirsin.
  10. G

Yani hocam başka tavsiye veremiyorum seçenekler bunlar elde ki fanları reverse olacak şekilde ters taksan bile çok iş yapacağını sanmıyorum. Ya bekleyeceksiniz ya da thermalright alıp takıp sonradan ikinci elden çıkarıcaksınız. 1787826144 Ben şahsen uğraşıp ikinci el lian li tercih ettim , onu...
  11. G

İşlemci ne ? ve ne tür oyunlar oynayacaksın.
  12. G

Bende evo rgb var maks fan sayısı 10 :D radyatör ile birlikte 6 reverse 4 düz.
  13. G

3lü düz mü olacaksın fanların sirkülasyonu nasıl olacak biliyorsun demi hocam yani hava akışını.
  14. G

RPM değerleri fanlar arası çok fark yok hocam tercih size kalmış. Thermalright iş yapar mı yapar , ucuz mu ucuz ama ben lian li alıyor iken fanları da lian li almak istedim benim takıntılı olmamdan kaynaklı.
  15. G

Dediğim gibi zevk meselesi biraz , rpm değerleri nasıl peki ?
Geri