GrkemCkn isimli üyenin son içerikleri

1. G

10-15k Arası 2k Monitör Tavsiye!

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g4zr-27-0-3-ms-2k-pivot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1084031278.html
  2. G

İphone 17'ye 12 Ay Taksit yapılır mı??

10k fiyata almak isteyen alabilir hocam adam bunu almak istiyorsa alma mı diyeceksin. Bu telefonun ederi bu mudur sence asıl sorun bu bence :D
  3. G

Piyasasını bilmiyorum. 1775470167 Bu mantıkla bakarsan ev , araba vb almak da mantıksız olmaz mı ?
  4. G

Sarı sitede falan satman lazım hocam telefoncular ölü fiyat veriyor , iyi fiyat veren bulursan tabi satabilirsin ama bir araştır ilk önce 3 tane dükkandan fiyat al ona göre biraz yükseğe sarı siteye koy indirim yaparak satabilirsin.
  5. G

Sen bilirsin reis başka yolu yok zaten ama mantıksız yani o kadar faiz vermek.
  6. G

Faiz için daha mantıklı 12 ay taksit yapıyor da sen üstüne ne kadar ödüyorsun telefon fiyatının üstüne. Alışveriş kredilerinde 1 ay ertelemeli ve daha düşük faiz oranı ile daha ucuza alabilirsin.
  7. G

Bunun yerine alışveriş kredilerini tercih etsen bence daha mantıklı olabilir.
  8. G

10.000 TL Civarı 2K 27 İnc Monitör Önerir Misiniz?

Eğer profesyonel fps oynamıyorsan gerek yok.
  9. G

Arkadaşlar resident evil 4 12 dolar alınır mı?

Nereden baksan 10 yıldır torrent kullanırım şu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama senin yaşamayacağın anlamına gelmez ama ben olsam hikayeli oyuna eğer ki pahalı bir fiyatsa para vermem crack indiririm. Online oyun harici para vermek mantıksız geliyor bir nevi bana göre.
  10. G

İtopyaya güncelleme yapmıyor.

Benim bildiğin toplama sistemlerde değişimi almadan önce yapmanız gerekiyor.
  11. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazonda mı çalışıyorsun hocam.
  12. G

Buradan paylaşıyorlar takip edip görebilirsin.
  13. G

Sadece onunla kalmıyor çalışanlar da kendine alıyor çoğu üründe stok bu kadar hızlı bitme sebebi sadece botlar değil çalışanların da payı var.
Geri