GrkemCkn isimli üyenin son içerikleri

1. G

27 İnc 2k Ips Monitör Tavsiyesi

Q27G4ZR bende PS5 oyun oynuyorum kendi hoparlörü mevcut olduğu için monitör üzerinden oynaması rahat oluyor tavsiye ederim.
  2. G

Öneri 27 İnch 2k Monitör Önerisi

Bu monitör üzmez fakat satıcıyı hiç bilmiyorum yorumlarına falan bak iade vs uğraştırır mı ölü piksel falan çıkar ips glow vb.
  3. G

25k-30k Laptop Önerisi Lazım

Çok aman aman oyun oynanmaz daha ağırlıklı iş için projeler vs önerebileceğiniz taksitli bir şey var mı ?
  4. G

Ev İnterneti Önerisi?

Türknet 700Tl ödüyorum fiber için.
  5. G

Ev İnterneti Önerisi?

Adam fiberden bahsediyor knk sen 35 diyorsun :D Ben Türknet kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok Türk Telekom'dan geçtim cayma bedeli ödeyerek sırf fiber için. Müşteri temsilcisine ulaşması olsun internet sayfasının kullanışlılığı olsun vs. ben şahsen öneririm.
  6. G

Gta 6 İçin Sistem Önerisi

Ben yatırımlık aldım hem de gta ve wolverine için düşündüm yatırım tuttu :D fiyatlar bir anda fırladı.
  7. G

🔥İndirim Baseus Enerfill Fc31 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank 45w 1504 TL

İhtiyaç olur alayım diye bakıyordum iyi denk geldi teşekkürler.
  8. G

Ben hiç görmedim hocam doğrudur. GTA5 baz alarak söyledim belki satış pazarlaması olarak PC'ye erken getirirler hatta kim bilir erteleme sebebi PC'ye de çıkışıdır belki sürpriz yapacaklardır. :hoba:
  9. G

PC'ye gelmesi zaten kafadan 2-3 sene sürer bence. GTA5 keza öyle oldu 2013 konsollara geldi 2015 PC geldi.
  10. G

Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

En mantıklısı bu bence
  11. G

Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

Batarya yüzdesi kaç ?
  12. G

1 Günlük Araç Kiralayacağım Tavsiye

Bursa yok hocam maalesef
  13. G

Enterprise HB Premium üyelerine indirim vardı onu yapınca full paket güvence ile opel corsa hybrid 2600TL ye geliyor.
  14. G

Bende böyle düşünüyorum ne olacağı belli değil 800TL den kaçalım derken daha fazlası kaçmasın bize :D
Geri