https://skinsmonkey.com/tr/trade Merhaba bu sitede skinlerimi trade etmek istiyorum ama güvenlir olup olmadığı konusunda kararsızım öncesinde trade eden birileri varmı ya da önerebileceği düşük komisyonlu sitelerde varmı acaba yatırıma ek %30 bonus veriyor
merhaba ben 2.el bir monitör aldım ve bu monitörü her kabloyla denedim 60 hz yi geçmiyor 1080p de hdmı 2.1 kablo ile denedim olmadı sonra display port to hdmı ile denemedim çünkü laptopumda sadece hdmı girişi var oy üzden bende bu kabloyu aldım ama bu kablo 144 hz verirmi emin değilim bu arada...
merhaba ben 2.el asus mg248q 144 hz montirö aldım bilgisayarımda sadece hdmi girişi olduğu için monitör 60 hz kalıyor her dönüştürücüyü denedim dvi denedim olmuyor bilgisayarımda type-c var ama bundan görüntü alabileceğimi zannetmiyorum yardımcı olabilirmisiniz monitör ve laptobun özelliklerini...
knka sen beni laptobada baktın değilmi uyumu için laptobumda 144 hz verir diye düşümüyorum laptobumda 144hz onuda düşünelim knka
1733952021
birde knkasenin kullandığı sistem laptopmu masaüstümü knka birde benim laptobun hdmı girişi sürümüne fln uyuyormu bu son bi kontrol edermisin ona göre...
birde ben 1080p 144 hz almak istiyorum verirmi acaba dediğine göre 2kda 144hz veren 1080p de vermesi lazım ama bugun tüm gün elektronikçilerde vatanda mediamarktta teknosada herkese sorunu söyledim ama kimse yardımcı olmadı kimse bilmiyor onlarca bilgisayarcı aradım kimse anlamıyor bimiyorum...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0091FC346?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_7KK1J1J80WCGS74VWC05&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_7KK1J1J80WCGS74VWC05&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_7KK1J1J80WCGS74VWC05&_encoding=UTF8&skipTwisterOG=1&th=1
bunun aynısınımı kullandın 144 hz almak için birde knka benim pc özelliklerini...
hocam bunlar 144 hz vermez diyorlar yorumlarda bana 144 hz veren bir şey gerekli yardımcı olurmusunuz
1733949380
ben sadece bu monitörde 144 hz almak istiyorum
merhaba laptop kullanıcısıyım 2.el 144 hz bir monitör aldım monitörde dp,HDMI 1.4,ve dvi girişleri var
benim laptobumda ise sadece hdmı girişi var hdmı 2.1 kablo ile denediğimde 60 hz ve üstüne çıkmıyor hdmi to dvi dual link kablo kullanırsam 144 hz alabilirmiyim yardımcı olrumusunuz ya da 144...