GrkmXD isimli üyenin son içerikleri

1. G

İPhone 13’ün 0.5x kamerası kötü çekiyor

Herkese merhabalar iPhone 13 te 1x kamera güzel çekerken 0.5x kötü çekiyor karanlıkta olsun başka yerde olsun bulanıklaşıyor bi anda neden olabilir anlayamadım?
  2. G

Yurtdışı iPhone alınır mı ?

13 almayı düşünüyorum
  3. G

Yurtdışı iPhone alınır mı ?

Arkadaşlar yedek olarak hevesimi gidermek için almak istiyorum oyun vb oynamayı düşünüyorum telefon galiba sadece iletişime kapanıyor ve öbür türlü herşeyi yapabiliyoruz sizce almalı mıyım sorun çıkarır mı?
  4. G

Gamenote H2029U Alınır mı

Yazdığım Gibi arkadaşlar önerir misiniz bunu almayı düşünüyorum benim yerimde olsanız alirmisiniz markayı önermeyenler var kalitelimidir kulaklık alınır mı?
  5. G

Rampage RMK 90 alınır mı?

Tamamdır hocam teşekkürler
  6. G

Ben şuanda attığınız gamenotu düşünüyorum Hocam bişey çıkmayacağını umuyorum peki ses kalitesi vb nasıl?
  7. G

h2016d düşünüyorum şuanda çoğu kişi rampage önermiyor peki ya hocam bu markayı ben çok az duyduk güvenilir mi
  8. G

Ben beğendim şuanda En fazla 700 zorlar hocam
  9. G

Çok fazla alınmaz diyen var ne düşünüyorsunuz?
  10. G

RX 580 450 Watt yetermi?

Arkadaşlar En az 500 watt diyor insanlar PC fazla ısınır mı çok büyük bir sıkıntı çıkarır mı
  11. G

13.000 TL'ye Hazır Sistem Önerisi

Yukarıda Yazdığı Gibi Güzel Bir Sistem Varsa Atar mısınız?
  12. G

iPhone 12 Y/D Telefonların süresi dolunca tamamen mi kapanır?

Tamamdır hocam sağolun
  13. G

Hocam yani telefonda herhangi bir kapanma olmaz video olsun oyun olsun film olsun her türlü işi yaparım iletişim hariç demi?
  14. G

Başlıkta yazdığı Gibi beyler şimdi süresi dolduğunda telefon full kapanır ve açılmazmı yoksa sadece iletişime kapanır telefonda oyun video vb şeyler yapılabilir mi
  15. G

İtopya KUARK DUAL sistem alınır mı??

Teşekkürler dostum aydınlattığın için
Geri