groff isimli üyenin son içerikleri

1. groff

Ddr4’Ten Ddr5’E Geçmek Mantıklı mı?

2.el yerine sıfır 9060xt 16gb yada denk gelirse 5060ti16gb düşünüyorum 1780004285 Haklısınız aslında hocam tüm ürünlerim sıfır zaten ram fiyatları düşmediği sürece mantıksız gibi.
  2. groff

Peki hocam anakart ve işlemciyi alsam iyi olur mu acaba,fiyatları artar mı.
  3. groff

Merhaba şuanda DDR4 bir sistem kullanıyorum Gigabyte A520M K V2 Ryzen 5 5600 16Gb 3600mhz Ram Parçalarım bu şekilde bunları set halinde satıp üstüne 10-15 bin ekleyerek DDR5’e geçmek mantıklı mı? Ekran kartı içinde 20bin gibi bir bütçe ayırabilirim.
  4. groff

Hangi RX 9060 XT Modelini Almalıyım?

Hocam siyah rgb olan var mı acaba?
  5. groff

❌İndirim Bitti! Fazeon F19 750w 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x Argb 3500tl

Fazeon F16 kasamda 2 tane ekran kartı yaktıktan sonra bedava verseler bile almam.
  6. groff

Kioxia Ssd Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor?

Maşallah hocam nice senelere. 1779216058 Ben geçen sene bu zamanlar aldım diye hatırlıyorum.
  7. groff

Ryzen 5 5600 5.030 Türk Lirasına Alınır mı?

O ekran kartının maksimum hakkı 4500Tl.
  8. groff

Bu birazcık fazla ısınıyor gibi, ben bozuluna kadar devam ederim. 1779190372 Sağolun bunu alayım belki bir katkısı olur.
  9. groff

Vallahi hocam elime bir şirket bilgisayarı geçmişti sağlığı 0'dı cayır cayır çalışıyordu.
  10. groff

Soğutucu yok. 1779189569 Evet hocam benimkide birazcık sıcak çalışıyor
  11. groff

Kioxia Exercia G2 1TB SSD'im var. Son zamanlarda sağlığım çok hızlı düşmeye başladı gibi hissediyorum bu değerler normalmi?
  12. groff

Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Benimkinde böyle bir ses var normalde bu kadar ses çıkmıyor sert bastım biraz belli olsun diye ama bir fark var.
  13. groff

Hocam bir şey sormak istiyorum sizin sol vites kulakçığıyla sağdaki kulakçığın arasında ses farkı varmı acaba?
  14. groff

Direksiyonu aldığımdan beri en çok oynadığım oyun ets2. Direksiyonun titremesi gaza basıldığındaki hissiyatlar falan gerçekten muazzam ancak ralli oyunları hakkında bir fikrim yok.
  15. groff

Ben üründen memnunum. VD4 ile VD6 arasındaki tek fark torku. Biri 4nm diğeri 6nm eğer drift yapıcaksanız VD4 almalısınız VD6'nın toplama hızı VD4'e göre daha az.
Geri