growtopia isimli üyenin son içerikleri

1. G

Ekran kartı mı diğer parçalar mı

Sıvı soğutmalı diye tercih etmedim bu arada 3060Ti dengi olarak gözüküyor doom the dark agesde felan 80fps gösteriyor videolarda düz halleride aynı fiyat
  2. G

Ekran kartı mı diğer parçalar mı

Arkadaşlar benim sistem 1070Ti i5-4570 8gb ram normalde ram 16ydı biri arızalandı ekran kartını daha sonra işlemciyi yükseltirim diye yüksek bişey almıştım işlemcime göre 10 bin lira bütçem var bi tane ilan buldum 9 bin liraya sıvı soğutmalı rtx 2080 Super veriyor adam 2kda 50 derece Furmark...
  3. G

Resident Evil requiem türkçe yama oyunu çıkış gününde yayınlanır mı?

Düzgün bi yama istiyosan biraz uzun sürer
  4. G

Yardım ETS2 açılmıyor siyah ekranda kalıyor

İşletim sistemindendir diye düşünüyorum bendede arch linuxda çoğu oyun siyah veya beyaz ekranda kalıyodu windowsdada aynı format attığında düzeliyor
  5. G

Steam envanterime erişemiyorum

Denedim hatta arkadaşımda girdi hesabıma oda giremiyor envantere ama kendi hesabından benim envantere bakabiliyor 1771395355 Siteden hesaba bağlı değilken bakabiliyorum envanterime
  6. G

Denedim biz bu konuda bir şey yapamayız felan filan birşeyler dediler
  7. G

Arkadaşlar 1 aydır Steam envanterime bi türlü giremiyorum [H3 id='Yakn+zamanda+birden+fazla+talepte+bulundunuz.+Ltfen+bekleyin+ve+talebinizi+daha+sonra+tekrar+yineleyin.']Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.[/H3] Diyor 1 aydır...
  8. G

G29 mu t248 mi almalıyım

İkiside 10 11 e rahatlıkla bulunabiliyor
  9. G

G29 mu t248 mi almalıyım

Peki teşekkürler
  10. G

G29 mu t248 mi almalıyım

Neden
  11. G

G29 mu t248 mi almalıyım

T248in avantajları ve eksileri neler g29a göre
  12. G

G29 mu t248 mi almalıyım

Bütçeyi yanlışlıkla yazmışım
  13. G

G29 mu t248 mi almalıyım

Arkadaşlar ets2 asetto forza beamng gibi oyunları çok oynuyorum benim arkadaş g29 aldı araba oyunlarından çıkmıyor kendisinin arabası var gerçektede böyle diyor çok iyi gözüküyor hangisini alayım birde ikinci el alınır mı alırken neye dikkat etmeliyim
Geri