gsonex isimli üyenin son içerikleri

1. G

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

onay bildirimi geldi bankaya onayladım ama almadı herhalde ya neyse deniyoruz
  2. G

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

şimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var
  3. G

🔥İndirim Razer Mousepad 599 TL🔥

ürün geldi şu andeğişik hissettiri ilk defa böyle incecik bri şey kullanıyorum zemine yapıştırma olayının saçmalık hiç hosuma gitmedi altı bildiğin yapışkan yapıstırıyon akıyo ama hızlı hissettirdi baya orasını beğendim alışılır okey gibi yapıştırma olayı sıkıntı bi tek
  4. G

🔥İndirim Razer Mousepad 599 TL🔥

Ben de çektim kullandığım mouse pad bileğimi yara yapıyordu buna geçelim konu için teşekkürler cansın
  5. G

Yardım 5000 TL Bandına Klavye Önerisi

[H3 id='CORSAIR+K65+Plus+Wireless+RGB78']CORSAIR K65 Plus Wireless RGB%78 [/H3] sipariş etmiş arkadaşım ama fiyat çok uçuk geldi bana 5.3k ya almış sanki bu fiyata çok daha iyileri alınır ama çok da anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. G

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

AKARIZ :) iyi indirim laksfhakljshgasf kopardı
  7. G

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

kaç para kargosu yaz özelden iban at yollayayım
  8. G

SİSTEM FİYATINA GÖRE UYGUN MU ?

onları konustuk zaten ya kendi ramim ve ekran kartımla gidicem oralar halledildi de bakalım neler olacak teşekkür ediyorum tekrardan herkese yeterli yorumlar aldık kafada oturdu bişiler
  9. G

5070 var 16 gb 6000 mhz cl30 da ram test şu bu sistemi görmeye gittiğimde yapacağım teşekkür ediyorum görüşler için olumlu gibiyiz testlere göre durumuna bakacağım
  10. G

ekran kartı ve ram bende var işlemcisi KF zten APU sistem olarak kullanılmıyor
  11. G

evet doğru önemli bir noktayı atlamışım kusura bakmayın Eylül 2025 faturalıymış tüm ürünler. Aynen önü kapalı farkındayım ama bi 4-5 sene de akıtır gibi bizi ya sürekli sistem değişen biri değilim kafamda sorular bakalım daha derin düşünme işi burası
  12. G

evet ekran kartsız ramsiz elde var onları takıcam
  13. G

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gamepower-skadi-elite-360-argb-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,619253226.html bu sanırım ama 6k saysak 0 halini ikinci el 4 denir gibi 5+11+6.5+8+5+4 ben en düşük baremlerden böyle düşündüm 39.5 gibi bir şey oluyor sırasıyla yazdım fiyatları
  14. G

hocam 35k yukarda yazdım da görmemişsiniz sanırım
Geri