bugün Abdullah abi donanım arşivi n11 sistemlerini cıkaracak 9 taksitli ona bakabilirsin tam saati bilmiyorum ama storylerini takip et bütçende güzel bir şey gelebilir
99 olarak gözük sepete ekle diyordu 2 stok yazıyordu ve zaten bastığında stok bitti diyordu saniyesinde oradaydım koparıyorlar ya şu konuda ağızların bozulmaması büyük sabır :))
ürün elime ulaştı üst katta abimin odasında 10mbps benim odada 30mbps alıyordu wifi normalde ve sürekli kopuyordu bağlantısı
taktım şu an ürünü 150mbps veriyor onun odasında da benim odada da bağlantı stabil işimi gördü.
ben de baileys aldım ama white jellyde de gözüm kaldı bence white jelly görünüş olarak daha güzel duruyor platelere cok takılmayın diyorlardı cok farkları yokmuş switchler konusunda cok bilgim yok ama bence white jelly alınır onda gözümüz kalmadı değil
restoran getirsin ve getir kuryesi olarak iki farkli alt limit gozukebiliyor restoran getirsinin alt limitini baz aliyorlar ben de ilkinde o hataya dustum getir kuryeli alt limitten ekliyodum odeme ekranina gidiyoduk ama gozukmuyordu Restoran getirsin kismindaki alt limit neyse onu uyguluyor...
benim burada 2 şube var 2 sinde de ödeme ekranına gittim birisinde 2dk sonra tükendi oldu ikisinde de 19 a düşmedi hatta yanlışlıkla normal fiyatından sipariş edip iptalledim bi de üstüne
şimdiden denemek için garanti payle almaya calısıyordum da siteye atıyor tel no giriyorum sonra hata veriyor kart bilign yanlıs falan diye değişik anlamadım ne iş normalde uygulamaya bildirim atması lazım bozuk herhalde ya da bende bi sorun var