3 gün önce getmobil üzerinden A kalite yenilenmiş bir 12 mini satın aldım,ürün elime ulaştı fakat anormal derecede ısınıyor ve %100 şarj 2 saatte bitiyor,telefon kapalıyken bile ikişer ikişer şarjı azalıyor,kutu içeriğinde değişen parçalar yazıyordu ve sadece bataryanın değiştiği idda...
Bugün bir oynu oynamak için Nvidia ekran kartımı güncellemem gereki güncellemeyi yaparken %90 dayken bilgisayara siyah ekran geldi ve şimdi ne yaparsam yapayım ekran kartı görüntü vermiyor çözümünü bilen var mıdır?
başlıkta yazdığım gibi NVIDIDA ANINDA YENİDEN OYNATMA özelliği ile oynadığım oyunlarda komik bir an olursa o anı klip alıyorum fakat ben sadece oyunun ve benim sesin gelsin discorddakilerin sesi gelmesin istiyorum bunun için bir ayar mevcut mu?
herhangi bir oyunda alttab attığımda ekranın yarısı oyun yarısı alttab atılmış şekilde masaüstü gözüküyor kısacası kırılma oluyor çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi 1 hafta önce format attım formattan önce böyle bir sorun yoktu
bilgisayarımda nvidia üzerinden bazen oyun klipleri kayıt alıyorum anında yeniden oynatma sayesinde fakat kayıt aldığım videoların hiçbirini silemiyorum herzaman ''Dosya Shell Infrastructure Host üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor'' hatası alıyorum çözümünü bilen birisi var...
bilgisayarımda nvidia üzerinden bazen oyun klipleri kayıt alıyorum anında yeniden oynatma sayesinde fakat kayıt aldığım videoların hiçbirini silemiyorum herzaman ''Dosya Shell Infrastructure Host üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor'' hatası alıyorum çözümünü bilen birisi var...