cricual ballistic 2666mhz ramim var
ramleri d.o.c.p olmadan 3200mhz e overclock ettim.
monitörde (nadiren) şu şekilde yırtılmalar alıyorum bazen farklı gemelde yatay böyle yatay çizgi ve patlayan baloncuk gibi şekillerde üstünde oluyor. genelde sekmeleri açınca yada fothoraf ve videoları açınca...
webte gezerken yada normal gezmede farkettim oyunlarda farkedemedim performans düşüklüğü yok fakat ekran da bahsettiğim gibi böyle siyah yırtılma oluyor. şimdi bu konuyu açalı baya olmuş. bilgisayarcıya gitmiştim. monitör arızalı dediler. bende 2.monitörü taktım. fakat display port la deil . vga...
Tespit Edebildiğim Görüntü Hatası. Yırtılma .
Ekranda böyle Yırtılmalar Oluyor. Bazen Farklı Şekillerde küçük , büyük
Eskiden Bu kadar Yoktu Giderek Artmaya Başladı.
Ayrıca Görüntüde Bozulmaya Başladı. Sanki Videoları oyunları düşük çözünürlükte oynuyorum. 4k Da Olmasına Rağmen. yada 4k...
Monitorümde Hata Görebildiğim 3 şeyi yazıcam ;
- ekranda görüntü bozukluğu var. Monitorün çözünürlüğü düşük. eskisi gibi deil yani. örn bir video açıosunuz arkada izleri görebiliyorsunuz videonun kalitesi en yüksekte olsa bile
- ekranda yanıp yanıp sönmeler. ışık parlamaları (nadiren)
-...
bilgisayarı ilk aldığım zaman böyle şeyler yoktum yeni parçalar alınca olmaya başladı. ssd yi değiştirdim. ramleri overclock ettim 3200 e
1707916016
sıcaklıklar en fazla 70 derece Cpu için ekran kartı içinse en fazla 60-65 ( 8k 60hz için ) ortalama boştayken cpu ve gpu 50 derece 45 derece felan...
ZOTAC GeForce RTX 4090 TRINITY GAMING 24GB GDDR6X
ekran kartı bu. sıfır almıştım.
arada bir monitorde görüntü böyle sanki yırtılmış gibi oluyor. 1 sadiseliğine
nedenleri ne olabilir.
display port 1.4 takılı 8k 60hz paugge marka
ViewSonic VX3211-4K Monitör
sinir oldum herhangi bir programda...
Monitör :
ViewSonic VX3211-4K (sıfır)
Monitürümün Ekranında da Arada Sırada Bozulmalar oluyor. sadiseliğine böyle. sanki ekran da yırtılma oluyor . acaba nedeni nedir.
ekran kartı kaynaklımı yoksa işlemcimi. yoksa ssdmi
şu aralar ekran da yırtırmalar artmaya başladı. eskiden de vardı fakat bu...
Merhaba arkadaşlar Bi konuda yardım edebilirmisiniz yada fikirleriniz varsa belirtirseniz gerçekten çok sevinirim.
ben bu sanal gözlüğe (htc vive cosmos)
custom bir şey yapmak istiyorum.
yapma nedemimde şu ; sinir bozucu bi durum arkasındaki daire düğme varya. o bende kırıldı. plastik zaten...
4k monitorü dsr ile 8k yapıp 30 fps alıyorum.
fakat 4k monitorü dsr ile 3240p ye çektiğimde kalite iyice artıyor. görüntü keskinleşiyor. ve 60 fps de oynuyorum.
sizce dldsr ı kullanmak dsr dan dahamı mantıklı ? artıları eksileri neler olabilir ?
Gözlüğün Arka Tarafındaki Kafaya Takılan kısmı çıkarmak istiyorum komple custom bir şey yapıcam kendim. neden yapacağıma da söyliyim. çok gıcık bi durum arkasındaki yuvarlak çevirme düğmesi bozuldu. plastik zaten kafama bi türlü uymadığı için arkadaki plastik çevirme düğmesi ile uğraşmak zorunda...
Gözlüğün Arka Tarafındaki Kafaya Takılan kısmı çıkarmak istiyorum komple custom bir şey yapıcam kendim. neden yapacağıma da söyliyim. çok gıcık bi durum arkasındaki yuvarlak çevirme düğmesi bozuldu. plastik zaten kafama bi türlü uymadığı için arkadaki plastik çevirme düğmesi ile uğraşmak zorunda...
işlemci : R7 5800X3D
Sistem : RTX 4090 + R7 5800X3D + 2X16GB 3200MHZ + 1000W PSU + 2 TB 7000MBSN M2 SSD + 360MM SIVI SOĞUTMA
Sistemi topladım fakat işlemcinin ghzi düşük olmasından dolayı şüpheliyim. acaba gelecekteki oyunları 4k da oynayabilirmiyim ? işlemci ghz değeri 3.40ghz fakat l3...