guarda isimli üyenin son içerikleri

1. guarda

Öneri 3.000 TL'ye Mikrofon Önerisi

evet o
  2. guarda

Çıkar ama bu condenser mikrofon dışarıdan çok ses alıyor. Ben zaten Maono PD100W modelini alacağım.
  3. guarda

K Hocam, bir de Maono PD100W modeli var. kablosuz çalışıyor. Sizce o model mi daha iyi yoksa pd100x mi...
  4. guarda

Öneri 3 Bin TL Ye Mikrofon Önerisi ?

Anladım hocam. Peki benim pc den fan sesi geliyor, bu ses mikrofona fazla yansır mı?
  5. guarda

Öneri 3 Bin TL Ye Mikrofon Önerisi ?

hocam fifine a6v dışardan çok ses alıyor diyorlar doğru mu sizce ve memnun musunuz mikrofondan
  6. guarda

Fivemciyim Mikrofon Tavsiyesi Verirmisiniz ?

hocam fifine a6v dışardan çok ses alıyor diyorlar doğru mu sizce ve memnun musunuz mikrofondan
  7. guarda

Merhaba arkadaşlar, PC'de oyun, troll içerikler ve günlük kullanım için bir mikrofon arıyorum. Bütçem 3000 TL civarı, ancak fiyat/performans olarak gerçekten değecek bir model varsa biraz daha çıkabilirim. Deneyimlerinize göre hangi mikrofonları önerirsiniz? Bir de arkadaşlar, alacağım mikrofon...
  8. guarda

Yardım Keenetic Hopper Ax3000'de Bağlantı Kopuyor

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda eski Huawei modemimi bırakıp daha güçlü ve kaliteli olduğunu düşündüğüm Keenetic Hopper AX3000 modemine geçtim. Açıkçası hızın, çekim gücünün ve stabilitenin ciddi şekilde artmasını bekliyordum. Ama tam tersi oldu diyebilirim. Bazen internet kendi kendine...
  9. guarda

En İyi Performans İçin Keenetic Hopper Ax3000'e Hangi Ayarlar Yapılmalı?

Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom VDSL 30 Mbps kullanıyorum ve kısa süre önce Keenetic Hopper AX3000 aldım. Kurulumunu yaptım ama en stabil ve en iyi performans için hangi ayarları kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Özellikle upload performansı benim için önemli çünkü içerik üretiyorum...
  10. guarda

Keenetic Modem mi Yoksa Wi-Fi Güçlendirici mi Almalıyım?

Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. İyi bir modem almak lazım. Şu anda kullandığım Tenda modemi yine bazı tavsiyelerle aldım ama emin olun, Türk Telekom’un verdiği Huawei modemden bile daha kötü. Yan odada bile çekmiyor, sinyal çok zayıf. Keenetic benim de aklımda ama hocam, 3000 Mbps biraz...
  11. guarda

Keenetic Modem mi Yoksa Wi-Fi Güçlendirici mi Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Evde internetim özellikle arka odalarda çok zayıf çekiyor ve genel olarak hız da düşük hissediliyor. Şu anda Tenda modem kullanıyorum ama açıkçası pek memnun değilim. İnternet hızım yaklaşık 50 Mbps, ancak modem hem stabil değil hem de diğer odalarda neredeyse hiç çekmiyor...
  12. guarda

41K TL Hazır Sistem Nasıl? 🤔

sistem
  13. guarda

41K TL Hazır Sistem Nasıl? 🤔

Merhaba arkadaşlar, 41 bin TL’ye bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem nasıl, bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi? Ayrıca bu hazır sisteme bazı eklemeler yaptım. Bu eklemeler sizce doğru olmuş mu? Eğer sistem iyiyse birazdan satın alacağım...
  14. guarda

30-35 bin tl hazır sistem önerisi

hazır sistem olarak en iyi sistem bu civarlarda olur değil mi hocam benim hızlı olmam lazım sistem almak için
  15. guarda

30-35 bin tl hazır sistem önerisi

xpg 1tb ssd alınır mı Ayrıca başka hangi eklemeler gerekli? 1774806998 hocam genel olarak böyle oldu sistem sizce nasıl ...
Geri