GuarDofErun isimli üyenin son içerikleri

1. G

Toplama Beyaz Sistem Yardım

SSD ihtiyacı yok elimde var o yüzden onu eklemedim
  2. G

Şart değil fakat görüntü önemli o şekilde bi öneri varsa
  3. G

Konuyu güncelledim ve aklımdaki ürünlerin hepsini yazdım size zahmet inceleyip şu iyi veya kötü bunu değiştir diyebileceğiniz bişi varsa yazar mısınız
  4. G

Kişisel bir tercih Odayı vs. de açık renk temalı tasarlıyorum. Günde 15-16 saat odada vakit geçirdiğimden, sabahtan akşama kadar her yerin simsiyah olması iç karartıyor.
  5. G

Sağolun fakat beyaz sistem toplamaya çalışıyodum açıkçası
  6. G

200k civarını zorlayabilirim tabi fazla aşmamak şartıyla.
  7. G

Ekran kartı: https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx-5080-aero-oc-sff-16g-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54011 İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D https://www.incehesap.com/amd-ryzen-7-9800x3d-4-70ghz-soket-am5-tray-islemci-fiyati-76603/ ram...
  8. G

OLED Televizyon Önerisi

Hepinizin ilgisi için teşekkürler vatan bilgisayardaki indirim ve ev sinema sistemi hediyesi fırsatıyla S95H ta karar verdim.
  9. G

OLED Televizyon Önerisi

Aradaki fiyat farkına değecek bir fark var ise bütçeyi gevşetebilirim. Anladığım kadarıylada yazdıklarımın arasından S95F i öneriyorsunuz.
  10. G

OLED Televizyon Önerisi

Selamlar 65-77" oled televizyon arıyorum. Birkaç televizyona baktım fakat hangisini almam daha mantıklı karar veremedim. S90F S90H S95H LG G5 LG G6 Önerilerde genel olarak gördüğüm televizyonlar bunlar. Hangisi ile ilerlemek daha mantıklı karar veremedim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...
  11. G

150.000 TL Bütçe Beyaz Akvaryum Kasa Tavsiye

O konuda haklısın hocam aslında zaten benimde ana odak iç donanım, yoksa beyaz kasa ve ekranlı soğutucu vs. ekstra illa bulunur.
  12. G

Öneriniz var mıdır bu şekilde linkli
  13. G

Öyle de olur hocam ama almam gereken ürünlerin linki varsa çok güzel olur çünkü nereden hangisini almak en mantıklısı bilmiyorum. 1779796968 Çok teşekkürler hocam önerdiğiniz ürünlerin direkt linki var mıdır peki 1779797059 Belirtmeyi unuttum ayrıca ekran kartının VRAM 16 gb olması lazım kesinlikle
  14. G

Önerdikleriniz yeterli tahminimce ileride rami 64 gb yapacağım şuanki bütçe eğer el vermiyorsa. Önerdiğiniz işlemcide yeterli olur çok ağır yük binmez ama önerdiklerinizde hangilerini almam gerekir ürün linki olursa çok güzel olur.
  15. G

Oled olucak %99 ve işte yapacağım, oyunda oynayacağım. Soğutucu ekranlı çok isterim hocam.
Geri