guest_tr isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Girişli Adaptör (Kablosuz) 350 TL

Mail attım da kopyala yapıştır mesaj atmışlar. Yollayın bakalım diye. Evet. Telefon şarjdayken babamın eli çarpmış yanlışlıkla hemen de yamulmuş. Ama sorunsuz çalışıyor. Yamuk ucu adaptöre takıp kullanıyorum. Sadece veri aktarmak için kullanırken sıkıntı oluyor o kadar.
  2. G

🔥İndirim Spigen 45W Type-C Girişli Adaptör (Kablosuz) 350 TL

Bende var. Xiaomi yle uyumlu olmdığı için 25w hızlı şarj ediyor ama yine de çok iyi. 50-60dk da şarjı fulluyor. Ama kablosu yanlışlıkla yamuldu. Acaba bu garanti kapsamına girer mi? Girmiyorsa kırmadan nasıl düzeltebilirim bir fikriniz var mı?
  3. G

Ekran Koruyucu Önerisi

Redmi Note 12 Pro 5G için ekran hassasiyetini ve renklerini bozmayacak, ekranı iyi koruyan ve kaplayan bir koruyucu arıyorum. Temperli, nano gibi türleri varmış. Bunlar hakkında da bilgilendirirseniz ve hangisinin daha iyi olduğunu söylerseniz iyi olur. Son olarak belirli bir bütçe yok. Uygun...
  4. G

Spigen 45w Adaptör 20W Şarj Ediyor

1726851285 Hocam sahte xiaomi 67w şarj var. Ekranda 67w seri şarj yazıyor fakat adaptörü ilk aldığımda 1-1.5 saatte şarj ediyordu şuan 2saat 10dk falan sürüyor. İlk aldığımda ölçmedim fakat şuan ekranda 67w yazmasına rağmen accubattery uygulamasında 20w şarj ettiği yazıyor. Sormak istediğim şu...
  5. G

Bence 45w lık bir adaptörse marka farketmeksizin 45w şarj etmeli . Aksi takdirde 45w olmasının hiçbir ayrıcalığı yok. Artı olarak sadece samsungları 45w şarj eder gibi bir uyarı falan da yok. Eğer Samsung dışındaki cihazları 45w şarj etmeyecekse, normal şarj edecekse bunu belirtmeleri gerekmez mi?
  6. G

Turbo şarj, seri şarj gibi özellikleri desteklemezse bile 45w şarj etmesi gerekmez mi? Sonuçta bu şarj aleti samsung hızlı şarjı desteklese de Samsunglara özel bir şarj aleti değil. Uyumlu cihazlar listesinde xiaomi gibi birçok marka var.
  7. G

Aşağıdaki Spigen 45W adaptörü ve kabloyu yeni aldım. Fakat telefonum 67W desteklemesine rağmen telefonumu 20W hızla şarj ediyor. Ve ısınıyor (el yakacak kadar değil normal derecede ısınma oluyor). Bendeki ürün mü sıkıntılı yoksa genel bir sıkıntı mı? Kullananlar cevaplarsa sevinirim. Telefon...
  8. G

Hızlı Şarj Adaptörü Önerisi

Aynı satıcının ürününe yorumlarda bazıları orijinal demiş bazılarıysa sahte/yan sanayi demiş. Satıcısı Trendyol, Hepsiburada veya Amazon olan ürün bulabilsem güvenle alırdım. Fakat yok. Diğer satıcılara da güvenmiyorum. Telefoncunun telefonun yanında verdiği adaptörde başta 67w şarj ediyordu...
  9. G

Kendi sitesinde stok yok. Diğer sitelerde de orijinalliği şüpheli ürünler var.
  10. G

Evde sağlam şarj aleti yok. Telefou zar zor şarj ediyorum. Orijinal şarjını hiçbir yerde bulamadım. Mecbur farklı bir marka almam gerekiyor.
  11. G

Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 67w hızlı şarj destekliyor. Orijinal Xiaomi 67w adaptör bulamadığım için adaptör ve kablo önerisine ihtiyacım var (internet üzerinde kesin orijinal Xiaomi 67w şarj satan yer varsa önerebilirsiniz). İlla 67w olması şart değil. Bu hıza yakın da olabilir. Ben...
Geri