Özçayın beyaz paketi ilk 10 a bile giremez dediğiniz çay doğru mu ? :D Konuyu açan sizsiniz üreten benim. Tarım kredi çayları da özçay kooperatifi tarafından toplanmaktadır. Siz bi deneyin sonra tekrar yazarsınız.
Tarım kredi ilk hasat çayı al iç. Keyfine bak. Fazla paran varsa şölen hediyelik beyaz paket çayından sipariş ver. Daha çok paran varsa özçay hediyelik beyaz paket çayından al iç. O zaman çay içtim dersin. Çaykurun içilebilir tek çayı altınbaş serisidir. O seri de şölen ve özçayın beyaz...
Bu tür kampanyaları suistimal etmeyi hiç doğru bulmuyorum. Bugün 50 tl dolandırdım zanndeceksiniz yarın gerçekten alışveirşte yapsanız o 50 den de olacaksınız
Orijinal üreticiden ajans paketi alıyoruz. Bu da bize lisansı sınırsız sitede kullanma özgürlüğü veriyor. Resmi bir lisansı yada ürün dosyasını dağıtmıyoruz. Satın aldığınızda bunlar sitenize otomatik kuruluyor.
Yani Sınırsız site lisansı alıp daha sonra siteye koyup size de satıyorlar Bu kadar
İkinci el anakart işlemci ilanlarına yönelebilirsiniz bence. Harici olarak ramleri eski kullansın. 3200 cl 18 değerinde ramler iyi dğeil bence. İşlemci soğutucu için lüks bişeye gerek yok. ucuz ama fp soğutucular kullanılabilir.