Guison isimli üyenin son içerikleri

1. Guison

Hangi razer deathedder mousesi alınır

Uzun bir süredir logitech g300s kullanıyorum artık ömrü bitti.Yeni bir mouse alıcam 2000 TL'ye razer deathedder hyperspeed gördüm.Ama hangi deathedder mouse alınır bilmiyorum.Deathedderdan daha iyi dediğiniz başka mouse önerileri de olabilir
  2. Guison

Bilgisayarda eafc 24 oynamak için gamepad önerisi

Bilgisayarda eafc24 oynamak için bir gamepad arıyorum epic games üzerinden.Bütçe 1500-2000 arasıdır.Güzel,sıkıntısız,bozulma yapmayacak bir gamepad olursa sevinirim.
  3. Guison

Bilgisayarda eafc 24 oynamak için gamepad önerisi

Bilgisayarda eafc24 oynamak için bir gamepad arıyor epic games üzerinden.Bütçe 1500-2000 arasıdır.Güzel,sıkıntısız,bozulma yapmayacak bir gamepad olursa sevinirim.
  4. Guison

Yardım F1 2022 sizce alınır mı ?

F1'in en iyi oyunu 2020 olanıdır.
  5. Guison

geforce rtx paketi kodu

Geforce experience'de kodu kullan bölümüne nerdeki kodu gireceğiz.Bende rtx 3060 var ve klavuzda bir kod var ama ne işe yaradıgını bilmiyorum.O kodu enrden bulabilirm ve lavuzdaki kod ne işe yarıyor? (itopyadan aldıgım hazır sistemde bulunan rtx 3060)
  6. Guison

Monitörümden bu nokta nedir?

23 Kasım 2021 tarıhinde almıstım monitöüru garantiye vaya değişime gider mi? Ne yapmalıyım?
  7. Guison

Monitörümden bu nokta nedir?

Bu nokta nedir? Monitörü uzun zamandır 1,5 yıl önce alıp test ettiğimde ölü pikselle karşılaşmadım.Yakın bir zamandır bu noktayı fark ettim
  8. Guison

ea play 10 saat süresi

(Asıl amacım) f1 22 oynamak için steam üzerinden almak istiyorum.Acaba bu oyunu sadece 10 saate kadar mı erişim sağlayabiliyoruz? Ayrıca ilk ay dolduktan sonra karttan parayı otomatik çekmemesi için nasıl üyeliği iptal edebilirim?
  9. Guison

Arkadaşım yeni hazır sistem alacak sizce alacağı sistem güzel mi?

13kya satıldı aynı sistem bu pahalı
  10. Guison

Bu bilgisayar alınır mı??? 1660 sup

10k ya 2060lı sistem satıldı.Bu pahalı bence
  11. Guison

bedava windows anahtarı

güvenilir olarak nerden alabilirim?
  12. Guison

bedava windows anahtarı

ne yapmam gerek?
  13. Guison

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

10k aralıgında 2060 lı bi sistem olsun
  14. Guison

bedava windows anahtarı

merhaba, https://www.kozba.org/windows-10-urun-anahtari-bedava/ sitesinden bir key ile ürün etkinleştirme yaptım.Bir sorun teşkil eder mi?
  15. Guison

Çözüldü✓ KULAKLIKLAR NEDEN BU KADAR PAHALI

logitech g pro x
Geri