gumgum35 isimli üyenin son içerikleri

1. G

AMD EKRAN KARTI SAKIN ALMAYIN

oyunlarda titreme ve anlık takılma yapıyor her şeyi denedim yaptım çözemedim
  2. G

AMD EKRAN KARTI SAKIN ALMAYIN

merhabalar herkese iyi formlar amd ekran kartı var elimde aktif olarak kulanıyorum 9070 xt sapphire nitro+ çok kötü almayın ben önceden 4060ti kulanıyordum ve bu kadar kötü çıkıcagını bilmiyordum amd ekran kartı sakın almayın
  3. G

Çözüldü✓ Sapphire RX 9070 XT Nitro+ vs Sapphire RX 9070 XT Pulse

AMD EKRAN KARTI ALMANI TAVSİYE ETMEM BENDE 9070 XT VAR ÇOK KÖTÜ
  4. G

9070 xt sapphire nitro+

YAPIYORUM AMA BİR TÜRLÜ SORUN ÇÖZÜLMEDİ AMD EKRAN KARTI BİR DAHAA ALMAM GALİBA
  5. G

9070 xt sapphire nitro+

bütün driverlar güncel bios güncel ama bir türlü çözülmedi sorun
  6. G

9070 xt sapphire nitro+

güncel
  7. G

9070 xt sapphire nitro+

9070 xt sapphire nitro+ alalı 2 ay oldu uygun fiyata verilecektir (satma sebebi bu kartı daha ilk defa kulanıyorum amd hiç kulandıgım için karış geldi ondan sebebi satılıktır).
  8. G

9070 xt sapphire nitro+

nasıl anlarım takılmanın ?
  9. G

9070 xt sapphire nitro+

pc az cok anlıyorum ama bunu deneme korkuyorum
  10. G

9070 xt sapphire nitro+

9070 xt sapphire nitro+ var elimde ayarlarını nasıl yapabilirim (bazen takılma oluyor masaüstünde ve oyunda) r7 78003xd 32 ram 1 tb ssd 1200 psu
  11. G

Dragos north ldc ekran takılma problemi

merhaba arkadaşlar dragos kasası kulanıyorum oyunlarda ve ekranlarda kasanın ekranı acıken takılma yapıyor (ve bilgisayar en düşük 60 fps ye alıyor lcd ekran en düşük 60 ona sabitliyor) yardımcı olabilecek varmıdır r7 78003dx amd nirto + 9070 xt 32 ram
  12. G

bilgisayarımda fps sıkıntısı var

arkadaşlar bilgisayarımda ryzen 5 5600g var ekran kartı 1660 süper oc 6 gb ama fps sıkıntı cok yaşıyorum ekran kartını degiştirdim rtx 3060 aldım ama yinede sıkıntı devam ediyor yardımcı olurmusunuz sevinirim iyi günler
Geri