8gb yetmediği için değil işlemcin ekran kartını %100 besleyemediği içindir o büyük ihtimalle işlemci kullanımına değil işlemcinin tamamı kullanılırken oyunda ekran kartının ne kadarı kullanılıyor ona bakman lazım anlamak için. Hangi işlemciyi kullanıyorsun?
Masmaalesef önce işlemci değiştirmen gerekiyor bu durumda. Ekran kartını değiştirsen bile RX5700'le %100'de çalışan işlemci alacağın ekran kartında %150 çalışmaz ne yazık ki. Darboğaz dediğimiz işlemcinin ekran kartına yetememe olayı olur bu da ekran kartı değişip daha fazla fps alacağım derken...
zamandan zamana değişiyor hocam bugün format attım oyunları baştan yüklerken steamde 860 gördüm. istemciden istemciye ve ağ'ın müsaitlik durumuna göre indirme hızı değişebiliyor bu tür zamanlarda.
değil kalitesi ve büyüklüğü farklı en boy olarak. 360mm sıvı soğutucu desteği var.
1760467382
ben de kasayı aldıktan sonra pişman olmadım değil ama kasada sorun olduğundan değil göz zevki ve biraz da sizinki gibi bu şekil bi kasa istediğim için. eğer atx destekli daha büyük bir kasa...
Benim sorunum dip ses değildi hocam herhangi bir dip ses sorunu yaşamadım. Benim sorunum sesin bozulması ve kendini atlamasıydı yani müzik dinlerken veya video izlerken vesaire seste ara ara çatırdama oluyordu ve kendini atlıyordu.
yok hocam benim sorunum bilgisayarin islemcisinden kaynakliymis hem kulaklik hem hoparlorden ses gelince garantiye yolladim sifiriyla degistirdiler sorun cozuldu
Ryzen 5 7600
2X16 32GB 6000MHZ CL36 Kingston Beast Black
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi
Asus Prime RX9060XT 16GB
Gigabyte C201 Black
Arctic Liquid Freezer II 360MM ARGB
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD
500GB WD GREEN SN3000 M2 SSD
Bütün ürünler 2 aylık hepsinin kutusu fatura garanti tam şuan...
hocam selamlar ben de 3 gun once anakartimi servise verdim sizin tecrubeniz nasil oldu suanda durum nedir guncelleme yapar misiniz hala servis yolunda gozukuyor benimki.
Herkese selamlar geçenlerde hoparlörün sesiyle ilgili bir konu açmıştım maalesef sorun hoparlörde değilmiş yeni bir atk mercury siparişi vermiştim ve bugün geldi aynı çıt çıt ses gelmesini kulaklıkta da yaşadım ve hoparlörü de kulaklığı da başka bir bilgisayarda denemek istedim sorunsuz çalıştı...
Hocam selamlar gaming gecesinde 7600 indirime girmemiş ama 7500f girecekmiş 7600'ün aynısı sadece dahili ekran kartı olmayan versiyonu performans olarak 1 2 fps falan fark var. Fiyatı şuanda 6199₺ tahminimce 5500₺ seviyelerine çok rahat iner...