Km düşük güzel olur hocam bakımlı arabaysa erken dönemde büyük bir arıza çıkaracağını sanmıyorum arıza çıksada Clio sonuçta ustası bol parçası bol yüklü bir...
Yukarda dediğim gibi kötü araç değil biraz fazla yaksada güncel piyasada parasının hakkını verebilen bir araba. 800k civarına çıtır hasarlı km bir tık...
O kadar kötü düşünmene gerek yok daha önce 2015 Polo vardı dizel oda 3 silindirdi 4 sene bindim bi problem olmadı Clio var şuan 2023te sıfır aldım bundada...
O fiyat bandına modeli yüksek ortalama km bir araç isteyince Egea Clio Sandero gibi araçlar var sedan istersen egea hb istersen Clio gözde olanları zaten...
1.5dci sorunsuzluk ve yakıt tüketiminde çok iyi fakat dediğiniz gibi kısa mesafede dizel partikül sorunu çıkarıyor. Clio yedek parçası ucuz . otomatik...
1.0 turbo benzin motorlarda en fazla yakanı en verimsiz olanı tce bilgin olsun. 2023 model var bende şehir içi dışı karışık ortalama 100km/8.5 lt ilçede...
Bendende imzalı maaş bordrosu istediler yıl olmuş 2026 ne imzası e-devletten felan çekin bilgileri dedim şube kabul etmedi. Bende mobil bankacılıktan...