Gunpower-storm isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim Asus B650m-R Anakart 🔥 4.535 TL 🔥

B450M S2H ardından milli anakart görevini bu üstleniyor...
  2. G

❌İndirim Bitti! Kule Tipi Soğutucu 199 Tl

Bence değmez ama size bağlı. Stok soğutucudan bir tık iyidir sadece. Tower tipli olduğu için downdraft'ı her türlü yener.
  3. G

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

Cyber Monday ile Crossover alarak düzgün verimli bir oyun cihazı da oluyor şakasız. Kernel-level AC'li rekabetçi oyun dışı piyasadaki oyunların %98'ini falan oynatıyor düzgünce.
  4. G

Aldım bir adet. En kötü ihtimalle fanını kullanır, heatsink'i başka elektronikte falan kullanırım
  5. G

Full boost hızına oyunlarda her zaman erişemiyor işlemciler genelde.
  6. G

Teoride son iki işlemci de aynı miktarda güç çekiyor OC config'leri default PBO'larda ayarlarsanız. Ryzen 3600'ü ben 130W çeken bir makineye dönüştürdüm manuel OC ile, defaultta 100W yaklaşıyordu. 7500F default'ta 100W'yi geçiyor. 1778940601 Farklı bir görüş ararsan eğer kışın 70c yapıyor ise...
  7. G

🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

Spotify'ın kendi equalizer'ı var, oradan yaptım. Sadece spotify için geçerli o ayarlar ama. Birkaç open source ücretsiz uygulama ile işletim sistemi geneli yapılabiliyor bu tür ayarlar. Samsung telefonlarda da aynı şekilde EQ imkanı vardı ayarlardan. 1778403716 Ben Reddit'te en övülenlerden...
  8. G

Elime ürün sabah geçti. 2 adet geldi, 11/2018 üretim tarihli ikisi de. Apple Type-C çeviriciysle iPhone'da ve normal kasa ALC897'siyle bilgisayarda denedim. İkisinde de ilkte Spotify, sonra internetten webM ile indirdiğim müzikler, sonra da FLAC arşivimde denedim. Test olarak da HyperX Cloud...
  9. G

Aldım 2 adet sağolasın. Evde HyperX Cloud Alpha ve KOSS KSC75 var, onlarla kıyaslarım
  10. G

🔥İndirim Asus prime B850m-K Anakart 5700 lira

Yani ikisi de barebone. B850M-K daha iyi ama.
  11. G

🔥İndirim GAMİNG GECESİ 5060Tİ SİSTEM 48.000

55 ahahahah. Değmez.
  12. G

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Sipariş vermeye çalışınca kalmadı diyor
  13. G

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Kaçırdık, DH sıcak fırsatları bırakıp buraya geçme vakti gelmiş.
Geri