Başlıkta görüldüğü gibi fiyat performansı yarı yolda bırakmayacak bir laptop arıyorum. 2. El bir aorus 16x 9sg model bir laptop buldum fiyatı da hoş geldi hatta yazılanlara göre 12 gb ekran kartı hafızası varmış ama ben internette hiç 12 gb versiyonunu bulamadım 8lik olanının da fiyatını...
Olabildiğince ucuz 7buçuk bin lirayı geçmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir koltuk arıyorum xrancer, roft gibi markaların koltuklarına denk geldim ama çok kararsız kaldım hangisini neye göre alsam bilemedim. Boyum 193 85 kilolarda biriyim eğer varsa bu konuda bir öneriniz duymak isterim...
başlıkta da yazdığı gibi ben yüklemedim formatı da ben atmadım bilişimci bir bilgisayarcı attı. formatlandığından beri bilgisayarımda çalışıyor. asıl sorun şurada uygulamayı açıp kullanamıyorum hatta uygulama olarak gözükmüyor bile uygulama ekle kaldır kısmında bile yok sadece görev...
Dediklerin konusunda hemfikirim o yüzden çok arada kaldım loqun soğutma performansı daha iyi ekran kartına giden güç daha yüksek. Zaten bu modeller üstüne koyup da arada kaldığım modellerdi 45in üstüne çıkma şansım yok malesef.
Bu 2 model arasında kaldım hangisini almak daha mantıklı sizce?
https://www.teknosa.com/lenovo-loq-15arp9-83jc00fktrv2-amd-ryzen-7-7435hs-156-32-gb-ddr5-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-fhd-freedos-gaming-laptop-p-785380270...
arkadaşımla beraber laptop bakıyorum piyasada bu fiyat bandında çok fazla model var ve hangisinin diğerine nazaran daha iyi performans vereceğini kestiremiyorum. maximum bütçe 45000tl mümkünse daha düşük olsun.
Başlıkta gördüğünüz gibi 3000 tl altı ssd arıyorum minimum 1tb olucak ama olabiliyorsa üstüne de çıkılabilir hatta 2tb gibi bir dereceye yükselirse max bütçe 3500 gibi olur şu anda aklımda sadece 2 model var onların linkini de en sona yazıcam. Şöyle ki genel piyasaya akakçe gibi sitelerden...
Eğer x7 dediğiniz gibi lansmanla makul bir fiyata gelirse muhtemelen onu satın alırım ama şuanda kararım poco x6 proda çünkü ben ne zaman bir telefon modelinib düz halini veya lite modelini aldıysam elimde kaldı. Ve honor 200 pro 30bin bandında poco x6 pro almak daha çok işime gelir şuan bir de...