gurayy isimli üyenin son içerikleri

1. G

Macbook aır hp omen max

Merhabalar metalurjı malzeme ogrencısıyım hem ders calısmak hemde autocad solıdworks gıbı uygulamaları kullanmak ıcın laptop almak ıstıyorum toplanmıs gamıng kasam var o yuzden oyun odaklı degılım. Oncesınde macbook air m4 24gb ram modelını tercıh edıcektim ama kullanacagım uygulamalar tam...
  2. G

Amazon TR'den toplama bilgisayar alınır mı??

Thermaltake versa j24 650watt 80plus.
  3. G

Hazır sistem almıyorum cogunu amazon kendi satıyor ayrıca amazon Trden alıyorum vergi nasıl olsun 1596715259 Hangisi pahalı
  4. G

Komple neden alınmaz?
  5. G

amazon eu dan almıyorum ki trden alıyorum neden vergı cıksın anlamadım 1596715094 Amazon türkiye evet 1596715111 Neden?
  6. G

trden alırkende vergimi cıkıyor 1596714797
  7. G

Selamlar malum dolar kuru yüzünden Vatan pc yerine amazondan toplamaya karar verdim fakat endişelerim var bu kadar para verip sıkıntı cıkmasınmı istemiyorum sizce Amazon (tr) pc toplamada sıkıntı cıkartırmı aranızda toplayan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim 3 gün içinde alıcam görenler...
  8. G

Vatan Bilgisayar 10000 TL Sistem

Thermaltake j24
  9. G

Vatan Bilgisayar 10000 TL Sistem

Toplam 10.200 gibi bir fiyat tutuyor. Bir tek Vatan'dan alma şansım var. Çıkarmamı ya da eklememi istediğinz parça varsa yazar mısınız? Ayrıca bu fiyata sistem önerileriniz bekliyorum (Vatan'dan). Bir de parasına değer mi...
  10. G

Vatan PC'den 10000 TL Bütçeye PC Toplama

Dogrudur fakat isim dolayisiyla almak zorundayim 1ay bekleyemem
  11. G

Vatan PC'den 10000 TL Bütçeye PC Toplama

ssd=https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-480gb-hyperx-fury-3d-serisi-sata-3-0-okuma-500mb-yazma-500mb-.html kasa=https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-j24-650w-80plus-rgb-3x120mm-fanli-midt-atx-oyuncu-kasasi.html ekran...
Geri