Tam olarak cevap aradığım şeylere değinmişsin hocam. teşekkür ederim. 7700x alıp ilerleyen süreçte 3d ye geçerim diye düşünüyordum bende. ama 9700x beni baya götürür.
kasayıda aldım aslında kasa benim için çok önemli değil compackt rgb siz hava akışı iyi herhangibir kasa işimi görüyordu o yüzden bunu aldım hocam. uzay montaj bile yapardım da çok dağınık olurdu.
AMD sistem topluyorum şu ana kadar ekran kartı ve işlemci hariç her şeyi aldım. ileriye dönük bir sistem topladığım için her detayını en iyi şekilde, indirimleri kovalayarak satın aldım. şua ana kadar ekran kartı ve işlemci hariç 35k harcadım. işlemci ve ekran kartı için şuan da max 45k lık bir...
ram ve soğutucu önerilerin çok iyi hocam hemen ekliyorum ama ekran kartı için ti ile süper arasında çok fiyat farkı mevcut. 5070 için de bira erken gibi geliyor bana.
Merhaba herkese, intel mi amd mi diye gidip gelirken sonunda amd nin daha uzun ömürlü olabileceği kanaatine vardım. şuanda aşağıda belirtmiş olduğum sistemin uyumunu ve f/p performansını değerlendirmenizi ve akıl vermenizi rica ediyorum. mühendisim çizim ve teknik programlarının yanında oyun...