Hocam tekrardan merhaba, testi yaptım minimum sıcaklığım 50 lerde max 62 63 oldu. Pc açılırken 70 leri görüyor işlemci. Cinebench 2024 testinde de 2110 puan aldım şuanlık artış güzel gözüküyor ama hala tatminkar değil sanırım. Curve optimizer ile sıcaklık değerlerim düşüyor sanırım doğru mudur...
Selam, işlemci soğutucum msi a13 360mm kullanıyorum aslında gayet yeterli olduğunu düüşünüyorum. All core negatif 20 uygun mudur hocam genel olarak ne önerirsiniz
R9 9950X3D işlemci aldım. Curve optimizer ile Cinebench 2024 Multi Core testim 1765 puan verdi fakat curve optimizersiz 1895 puan verdi. İnternetten araştırdığıma göre bu işlemcinin multi core performansı 2300 ila 2400 arası olması lazım. Sıcaklık değerlerini de çok beğendiğim söylenemez max 75...
Ekte gördüğünüz gibi WLmouse Beast X Pro Wireless adlı fareyi almayı düşünüyorum. Ama yanlarında delik olanını mı yoksa deliksiz olanını mı almalıyım bilmiyorum? Siz ne önerirsiniz, bu modelde ağırlık farkı nedir? Yorumlarınızı bekliyorum :)
R5 7500f biliyorsunuz amd işlemciler otomatik ayarlarda çok mhz kullanmayarak yine de çok ısınıyor, 5000mhz de kullanıcam onun için voltaj önerisi yapar mısınız. Daha önceden r5 3600 kullanıyordum onda 1.15 1.2 gibi değerlerde 4200mhz lerde kullanıyordum
Vatandan 240 ya da 360mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum 360 tercihimdir. Öneriniz varsa çok sevinirim. Bütçede sorun yok. 4 bini aşmayalım yeterli, bütçem 4 bin diye de gereksiz bir şeye 4 bin vermek istemem daha altında bir şey de önerebilirsiniz :)