gurkanozgedik isimli üyenin son içerikleri

1. gurkanozgedik

Yardım Bu Değerler Normal Mi?

Hocam tekrardan merhaba, testi yaptım minimum sıcaklığım 50 lerde max 62 63 oldu. Pc açılırken 70 leri görüyor işlemci. Cinebench 2024 testinde de 2110 puan aldım şuanlık artış güzel gözüküyor ama hala tatminkar değil sanırım. Curve optimizer ile sıcaklık değerlerim düşüyor sanırım doğru mudur...
  2. gurkanozgedik

Selam, işlemci soğutucum msi a13 360mm kullanıyorum aslında gayet yeterli olduğunu düüşünüyorum. All core negatif 20 uygun mudur hocam genel olarak ne önerirsiniz
  3. gurkanozgedik

R9 9950X3D işlemci aldım. Curve optimizer ile Cinebench 2024 Multi Core testim 1765 puan verdi fakat curve optimizersiz 1895 puan verdi. İnternetten araştırdığıma göre bu işlemcinin multi core performansı 2300 ila 2400 arası olması lazım. Sıcaklık değerlerini de çok beğendiğim söylenemez max 75...
  4. gurkanozgedik

Yardım Ne tür bir fare almalıyım?

Yan tarafdaki boşluk çok büyük gibime geldi ya, grip tape kapatır mı?
  5. gurkanozgedik

Yardım Ne tür bir fare almalıyım?

Ekte gördüğünüz gibi WLmouse Beast X Pro Wireless adlı fareyi almayı düşünüyorum. Ama yanlarında delik olanını mı yoksa deliksiz olanını mı almalıyım bilmiyorum? Siz ne önerirsiniz, bu modelde ağırlık farkı nedir? Yorumlarınızı bekliyorum :)
  6. gurkanozgedik

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Monitör çok iyi 4 gündür kullanıyorum bir sorun çıkmadı
  7. gurkanozgedik

HEDİYE 100 TL PLAYSTORE KODU

İşleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor diyor
  8. gurkanozgedik

MSI Force GC30 V2 nasıldır?

piyasadaki nadir güzellerdendir alabilirsiinz bende var
  9. gurkanozgedik

DeepCool LT520 Nasıldır?

DeepCool LT520 alınır mı arkadaşlar ryzen 5 7500f kullanıyorum, coolermaster masterliquid v2 de buldum çok ucuza ama bilemedim.
  10. gurkanozgedik

Ryzen 5 7500f için voltaj önerisi

R5 7500f biliyorsunuz amd işlemciler otomatik ayarlarda çok mhz kullanmayarak yine de çok ısınıyor, 5000mhz de kullanıcam onun için voltaj önerisi yapar mısınız. Daha önceden r5 3600 kullanıyordum onda 1.15 1.2 gibi değerlerde 4200mhz lerde kullanıyordum
  11. gurkanozgedik

Ryzen 5 7500f için sıvı soğutma önerisi

Evet güzel tavsiyelerinizi beklemekteyim 🤗
  12. gurkanozgedik

Sıvı soğutucu önerisi

Vatandan 240 ya da 360mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum 360 tercihimdir. Öneriniz varsa çok sevinirim. Bütçede sorun yok. 4 bini aşmayalım yeterli, bütçem 4 bin diye de gereksiz bir şeye 4 bin vermek istemem daha altında bir şey de önerebilirsiniz :)
  13. gurkanozgedik

Öneri 4-6 bin arası monitör önerisi

Vatan'dan şubeden alıcam 4-6 bin arası öneri verir misiniz :)
  14. gurkanozgedik

🔥İndirim BANDAI Dragon Ball 30 Cm Goku Figür 560 TL🔥 🔥

399 liraydı bu geçen ay değmez bi indirim maalesef.
Geri