30 k bütçeye bu monitörü düşünüyorum teknolojisinden korumasından kaynaklı marka seçimi asus istiyorum bilmiyorum doğru mu ama çok araştırdım sizin önerileriniz nedir...
Bu konuyu uyandırıyorum bu durum bende de var wraith w75 teki ses tekerleğini sadece spotify üzerinden ses artıp azaltma ve müzik durdurma gibi kullanabiliyormuyuz
sistem alınalı 5 yıl olmuştur ama işlemci 1 senelik mouse 1 senelik kulaklık 2 haftalık yani o kısmı biraz karışık takip etmesi zor
1734034056
evet dostum sistemim imza da
Henüz işlemci almadım ya 5600x arkadaşımdakini alıcam yada 5600 alıcam sıfır geçicem alma amacım valorant vs başka şeyler oynuyorum ekstra olarak yayınlar açıyorum beni güzel idare edebilcek bir soğutma arıyorum aklımda ikinci elden wraith prism var 500 tl seviyelerine alıcam sizce yeterli olur mu
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-ıı-kablosuz-gaming-kulak-üstü-kulaklık-1221670.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.17.3
kanka az daha koy al 5 sene cloud 2 kullandım 2 senedirde cloud alpha...
Beamng drive da grafik ayarlarını değiştiriyorum ayarın ne olduğu önemli değil tek bir ayar değiştirdiğimde beni 2 3 dk boyunca bekletiyor donuyor ekran bunun çözümü nedir 1 saattir ayar yapamadım oyuna bilgisi olan lütfen yardımcı olsun