gusgus61 isimli üyenin son içerikleri

1. gusgus61

Ethernet Kablosu Takılıyken İnt Gidiyo

internet gidincce ışıklar yannmaya devam ediyo çıkar tak yapınnca internet geri geliyo kabloyu değiştim fakat hala oluyo neden olabilir
  2. gusgus61

Discord her yaklaşık 2 dk da bbir gidiyo geliyor

cache sildim olmadı,sildim yükledim, goodbydpı yeniden kurdum , gene olmadı biri yardım edebilir mi
  3. gusgus61

LP de oyun etrafımda döndükçe kasıyor sağ sol yaparken kasıyor

hiç bir şey yok du bir anda oldu sadece bu oyunda oluyo
  4. gusgus61

Kulaklıkta sağdan gelen sesler sol kulaklıktan soldan gelenler sağ kulaklıktan

sabah kalktım böyleydi niee bilmiyorum kulaklık g435
  5. gusgus61

Çözüldü✓ Sisteminizde bir sürücü zaman aşımına uğradı diyor

kurdum düzeldi teşekkürler
  6. gusgus61

teşekkürler denicem 1766269530 WHQL 9070 xt için nerden indiricem bulamadım
  7. gusgus61

oyun bir anda donuyo sonra bu hatayı alıyorum nedeni nedir sistemide temmuz başında aldım
  8. gusgus61

Çözüldü✓ Konu tam uyar mı bilmiyorum kb sağ üstte bir şey açıldı kapatamıyorum

nasıl açtım hiç fikrim yok restartlıyorum pc gene gitmiyor
  9. gusgus61

Soğutucu renki değişmiyo

kasa fanları armory createden değişiyodum normalde sabah kalktım soğtucu yokla var arası bir yeşil renk armory create de soğutucu rengini değişemiyorum yardım
  10. gusgus61

Arkdaşla gta onlineda 'Player is no longer in session' hatası veriyo sürekli

aynı wifi tek fark o xboxtan ben steamden giriyorum o bana girince ben ona girince 'Player is no longer in session' hatası geliyo yardım eder misiniz
  11. gusgus61

Hızlı sağ sol yapınca donmalar oluyo

valorant cs oynarken olmuyo ama repo,forst gibi oyunlarda hızlıca ekran hareket ettirince donmalar oluyo sistemde ekran kartı 9070xt driver güncel
  12. gusgus61

Repo herhangi lobiye girince yada lobi kurunca bütün oyunun sesi gidiyor

oyuna giriyoprum ses var lobi ouşturunca veya arkadaşların lobişye girince sesler gidiyo yardım
  13. gusgus61

Konunun ne olcanı bulamadım chatgpt ile ilgili sorun

her hangi bir şey pdf , resim gibi şeyler istiyorum indirme linki atıyo ama link olarak gelmiyo görsel eklicem
Geri