GustB isimli üyenin son içerikleri

1. G

GamePad Acemisine Öneri Lazım

Stick driftin önemli olduğunu öğrendim, o da gamesir serilerinde başarılıymış anladığım kadarıyla. Gamesir alacak gibiyim ama hangisini alacağıma karar veremedim. Anladığım kadarıyla da asimetrik dpad kolay alışırım. Destekleriniz için de teşekkür ediyorum. Farklı bir öneri tavsiyesi olan varsa...
  2. G

Ben gamepad konusunda düz adam Sami'yim, makrolu şeylere kesin tuş atar ve kafamı karıştırırım :) Diğer arkadaşların önerisine göre gamesir alacağım gibi, fakat bu garanti vs. işlerinde sorun yaşar mıyım ki? Sırf bu çekince yüzünden PS5 kolunu bile almayı düşünmüyor değilim.
  3. G

Bunların D-Pad'leri asimetrik ve yön tuşlarına alışmakta zorluk çekeceğimi düşünüyorum. Velev ki o karardan vazgeçtim diyelim de bu ilettiğin markayı hiç duymadım, benim cehaletim olabilir mi, bilindik bir marka mı? :)
  4. G

Selamlar, ben hikayeli oyunlar ve fc26 için bir kol almayı planlıyorum. Eskiden playstation kullandığım için xbox gibi asimetrik dpadleri kullanamam diye düşünüyorum. PS5 kolları gibi simetrik olması tercihim. Fakat burada da logitech710 dışında bir opsiyon yok gibi. 3k ve üstüne çıkmayı çok...
  5. G

Youtube Bugg'a Girdi. Sadece Video Var.

Mesajını geç gördüm anca dönebiliyorum. Ben sorunu hallettim sana da yazayım :) Premium üyesi olarak ben bu yeni arayüze ve Youtube'a ait yeniliklere izin vermiştim. Az çok konunun bununla alakalı olduğunu düşündüm ve onu kaldırarak sorunu çözdüm. Bunun için de youtube.com/new gibi bir sitesi...
  6. G

YouTube videolar izlenebiliyor ama beğeni ve yorumlar yüklenmiyor

Aynı problem bende vardı hatta senden bir önceki konuyu açtım. Sende premium üyesinin galiba ve tamamen bu YouTube'a ait yeni özellikleri denemeye izin vermemizle alakalıymış. Yeni arayüzü birkaç aydır deniyorlar ve bu arayüzü denemeyi kapattığın zaman düzeliyor. Bu siteye girip turn off dersen...
  7. G

Youtube Bugg'a Girdi. Sadece Video Var.

Merhaba herkese, Dün akşamdan beri böyle bir problem ile karşılaşıyorum. Kendi üyeliğime girdiğimde ekranda sadece video görünüyor. Ne yorum, ne öneri, ne video adı hiçbir şey yok. Kendi hesabımdan çıkış yapınca düzeliyor. Problemi nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  8. G

Bu monitör nasıl bu fiyata satılıyor?

Samsung 75 hz 22inç monitör 2k'ya satılırken, QHD ve 27 inç monitörün aynı fiyata satılması çok tuhaf değil mi sence :) Çiçeksepetinde ve pazaramada yine bir alt modeli de satılıyor. Daha önce yarı yarıya indirime giren bir monitörle karşılaşmadım çok abes geldi.
  9. G

Bu monitör nasıl bu fiyata satılıyor?

Merhaba, Az önce böyle bir sipariş verdim. Bunun bir alt modeli de 100₺ pahalıya hala satılıyor. Çiçeksepetinden almıştım güvenmeyip iptal ettim, fakat bunu bu fiyata bulunca aldım. Riske atmaya değer dedim. Normal şartlarda 5k üzeri olması gereken ürün neden bu kadar düşük fiyata satılıyor...
  10. G

Çözüldü✓ İkinci Monitör Tavsiyesi

Aslında ilk planım bunu almakta hatta geçen indirimlerde 100₺ daha azdı. Fakat daha sonra iki tane giriş yerinin olması gerektiği için vazgeçmek zorunda kaldım. O yüzden öncelik olarak çift girişli 27 inç monitörlere yöneldim. Aslında aynı sitede gameboosterın 27 inç bir monitörü de 3700₺ düşmüş...
  11. G

Teşekkür ediyorum desteğin için sipariş vereceğim.
  12. G

Rakamlarla uğraştığım için büyük ekran tercih ediyorum fakat daha önce 24 inç ve 27 inç monitörü fiziki kıyaslamadım. Sence 1200₺ fark verip 27 MSI mı almalıyım yoksa Samsung 24 inç de yeterli mi?
  13. G

Merhaba, İşim sebebiyle remote çalışıyorum ve monitör ihtiyacım doğdu. Şu an 32inç bir gaming monitörüm var. Yanına hem ikinci monitör olarak kullanabileceğim, hem de laptop bağlayıp iş için günlük kullanacağım 24 veya 27 inç bir monitör arıyorum. Büyük ekran tercihim, fakat 4k'ya çok...
  14. G

Çözüldü✓ İş İçin Monitör Tavsiyesi

Cehaletimi mazur gör lütfen, teknik bilgim eksik o yüzden soruyorum. Sence neden sadece office, raporlama, video için kullanacağım bir monitöre, %75 daha fazla verip bu monitörü tercih etmeliyim? Aralarında ne gibi farklar bulunuyor?
  15. G

Çözüldü✓ İş İçin Monitör Tavsiyesi

Merhaba, Finans sektöründe Full Remote bir işte çalışıyorum. Şu an sadece laptop üzerinden çalışıyorum, ana ekran olarak 23 veya 27 inç bir monitör aramaktayım. Şahsi bilgisayarıma (32inç monitör var) ikinci ekran olarak kullanabileceğim canlı ve kaliteli renkleri olsa yeterli. Aşağıda iki...
Geri