gutslquas isimli üyenin son içerikleri

1. gutslquas

Sistem uyumu, psu onerisi, sistem tavsiyesi, fiyat

Öncelikle sistemi yazıp sorularımı sormak istiyorum. EKRAN KARTI:Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3080 Aorus Xtreme Waterforce WB İŞLEMCI: r5 5600X RAM : KINGSTON FURY BEAST RGB 32GB (2X16) 3600MHz CL 18 SSD: KINGSTON KC3000 7000/6000 ANAKART : MSI B550M PRO KASA : ADATA XPG DEFENDER BLACK 3XFAN MID...
  2. gutslquas

Ekran kartim icin uygun fiyata islemci vb.

Arkadaşlar yurt dışından kaçak 4070 ti alcam. Bilmeyen varsa 15.5k oluyo oyle. 14.5k kaliyo geriye. Butcem monitor ve ekipman haric 30k. Birde 5000 yazma değerlerinde ssd ve 32gb Ram olan bi sistem kurmaya çalışıyorum. Çok önemli bir sorum var. Simdi 1080p de darbogaz yapar deniliyor doğrudur...
  3. gutslquas

Oyun önerisi tür önemli değil

Nasi anlamadi 🗣🗣
  4. gutslquas

Bütcem 35k, monitor dahil isteklerime gore pc toplamaya yardimci olur musunuz

Tesekur ederim kral 1678905887 Bir de bios olayi nedir? Alırken tam olarak nasıl dikkat etmeliyim
  5. gutslquas

Oyun önerisi tür önemli değil

Sekiro, dark souls, sifu vb. Oynar misin 1678901869 Dolar18 değil miydi ya
  6. gutslquas

Bilgisayar parçaları uyumlu mu?

SHARKOON SilentStorm Cool Zero 650W 80+ Gold ATX , iade felan varsa anakarti değiştir bence
  7. gutslquas

Cok küçük bi ihtimal darbogaz yapabilir, ama fark etmezsin bile. Islemcin gayet güçlü darbogaz olacağını düşünmüyorum. 1678898442 Anakart değişmeni öneririm
  8. gutslquas

İşlemci ile anakart için bios güncellemesi yapıp kullanırsın. Butcen varsa 1tb ssd almanı öneririm çok uzun süre ihtiyaç duymazsın. Uzun süreli bi plan yapıyor isen (5,10 yil) rami şimdiden imkanın varsa 32 gb yapmani tavsiye ederim
  9. gutslquas

Hayırlı olsun dostum, fakat bunlar benim butcdmd göre benim isteklerim.
  10. gutslquas

Monitor 2k olmalı Ekran Kartı nvidia olup rtx olmalı Harddisk olmayacak ssd 1tb olmalı Ram 32gb olmalı Ekran Kartı modeli 3060 in altına düşmemeli Kurulan sistem darbogaz yaşamamalı (Sadece rekabetçi oyunlar oynanmayacagi icin ) Aşırı ısınma sorunu çekmeyip sessiz bir kasa olursa cok guxel olur...
Geri