İstanbul veya Ankara'da kutulu oyun bulabileceğim bit pazarları var mı? Ya da çok uyguna satın alabileceğim yerler? Özellikle fifa ve pes serilerini almak istiyorum. Biliyorsunuzdur steam ya da her hangi bir yerde satışları yok olanlarda inanılmaz pahalı eneba kinguin vb sitelerde
Yeni kasa toplamayı planlıyorum. Size sormak istediğim ise ne zaman toplamalıyım? Yani belki yeni nesil işlemci ekran kartı ram vs çıkacaktır yok yere eski nesil sistem toplamayayım. Şuanda mesela ramlar DDr4
Ekran kartı modeliniz ne? Ben 2 gün önce ekran kartı macun yenileme yaptım macun pek bi etki yapmadı. Macun biraz eski belki ondan olabilir. pedler yeniydi zaten ped kaç mm olacak onu öğrenemediğim için hiç dokunmadım zaten yeni gibilerdi.
Hocam 2023 te aldım bilgisayarı. Muhtemelen yenilemek gerekir diye düşündüm. Hem macunu yenilerken onu da yeniliyim dedim. İlk defa yapacağım. O testte muhtemelen aşırı sıcak çıkacak çünkü şuan havalarda çok sıcak. Aldığımdan beri ilk defa ekran kartım bu kadar ısındı ve fanları yüksek seviyede...
Merhaba Ekran kartı bakımını yapmak istiyorum ilk defa yapacağım. Araştırdığımda bir de ped değişikliği yapıldığını gördüm. Değiştirmişken onu da değiştireyim diyorum. Ancak ilk defa yapacağım ve bilgim yok. İnternette araştırmama rağmen size sormak istedim. Kaliteli bir ped önerir misiniz ve...
Aynen hocam öyle yapacağım artık ddr5 li sistem kurarsam teşekkür ederim.
1743624382
Öyle yapacağız artık hocam mecbur. :)
1743624439
Hocam her şeye baktım sanıyordum yanılmışım teşekkür ederim.