arkadaşlar sistemimde bir sorun var flash bellekler bu şekilde gözüküyor ve bu kısa yola basınca kendi içine girebiliyorum, rufusta ayrıştırma hatası alıyorum. sormadan söylşeyeyim aynı rufusu aynı iso yu aynı flash belleği başka bir windows sistemde denedim sorunsuz kuruldu cihazımda böyle bir...
arkadaşlar aylardır var bu sorun yüklüyorum uygulamayı ama hiç bir şekilde açılmıyor görev yöneticisinde aktif ama ne ikonu geliyor ne de çalıştığı için ram işlemci kullanıyor bir çok farklı dilin forumuna baktım son çare sizde yardımcı olun lütfen, yükledim, sil yükle yaptım, ip düzenledim...
ben yurt dışı s24 ultra düşünüyorum onun fiyatı 28 32 k arasında 0 bulabildim, 61k verecek bütce bende yok maalesef
1744019650
.
1744019817
server kayıt muhabbeti varmış bir kaç forumda okudum aslında ne kadar doğru bilemiyorum tabii. s24 ultrayı 30 k ya bulabiliyorum 0 olarak. ikinici el s23...
Herkese merhaba öncelikle internet üzerinden 0 s24 fe almak üzereyken arkadaşım bana s24 ultra yurt dışı al kayıt yaptırırsın dedi bilgisi olan var mı acaba? kayıt ne kadar oluyor direnç mi yoksa server kayıt mı? 0 s24 fe alıp rahat kafayla mı takılayım yoksa sv direnç olsun kayıt yaptırıp mı...