gven isimli üyenin son içerikleri

1. gven

🚨Yeni Clio Fiyatları Belli Oldu!🚨

Bence tasarım olayı kişiden kişiye göreceli bir kavram, ancak 6. nesil clio euro ncap testinden 5 üzerinden 4 yıldız almış, buna da dikkat etmeli alırken, aracın iç tasarım olarak ekranı güzel, direksiyon tartışılır, ancak direksiyon arkası vites olmamış gibi, tabi bunlar benim düşüncem, ancak...
  2. gven

Kaspersky Premium Plan için kullanıcı aramaktayız.

Arkadaşlar selamlar, Kaspersky Premium plan 2 sene öncesinde satın almıştık, tekrardan satın alım yapacağız, şuanda 8 kullanıcıya ulaştık, 20 kişiye tamamlayacağız, ilgilenen varsa yazabilir. Teşekkür ederim
  3. gven

❌İndirim Bitti! Casio MTP-1302D Erkek Kol Saati Sepette 1.250 TL

Paylaşan arkadaşa teşekkürler Casio'nun bu tarz sadece modelleri çok hoş bende çektim bir tane
  4. gven

🔥İndirim 🔥North Bayou F80 Monitör Kolu 1.016 TL🔥

Arkadaşlar bu modelin senesi vs bir farkı var mı diğer aynı model numaralı modelle 1762866826 Hocam vesa bağlantısı varsa arkasında uyumlu diye biliyorum
  5. gven

🔥İndirim 🔥🔥🔥Attack Shark Cm02 Mousepad 195₺

aynı işlemleri yapıp farklı bir modeli indirimli elde edebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı ?
  6. gven

💳 Güncel Cashback Listesi Ağustos 2025 💳

Valla bende öyle papara'dan sonra çok üstüne düşmemiştim biraz araştırıp popy parayı bulmuştum en kullanılabilir olarak o da dediğiniz gibi uzun soluklu olmadı, hesabı olan umarım parasını vs alabilir içinden sorun yaşamaz
  7. gven

💳 Güncel Cashback Listesi Ağustos 2025 💳

Şimdi bildirim geldi hocam faaliyetleri durdurmuşlar, Popypara sizlere ömür
  8. gven

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler, eğer referans falan varsa atan olursa poppyparaya kaydolacağım @Tearz , Mars a baktım ama onunda aylık ücretli olanı sanırım cashback kampanyasına olanak sağlıyor @sena_petek
  9. gven

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

arkadaşlar YouTube premium ve amazon için bir cashback programı bakıyorum ama hepsi aşağı yukarı aynı fiyatı veriyor sanırım Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekimi olduğu için papeli tercih edeceğim, ancak amazon cashback i yok onun için de başka bir program önerebilir misiniz veyahut benim...
  10. gven

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Konuyu açan @Tearz arkadaşa teşekkürler bende 1000 mpbs internetimi birazda olsa indirimli şekilde güncelledim
  11. gven

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Home tuşu "Fn + end" kombinasyonu
  12. gven

Çok teşekkürler ikinize de, kılavuza bakmaya çalışmıştım da onu kaçırmışım, valla daha fazla kullanım alanım olsa da daha fazla alabilsem klavyeden çok şık çok hoş gerçekten paylaşan vesile olan herkese teşekkürler
  13. gven

Hocam şu an şarjı ne kadar mesela escape kısmına doğru mu azalacak bilginiz var mı acaba
  14. gven

Ben bu kombinasyonla hiç kullanmadığımdan bilmiyordum hocam, teşekkür ederim
  15. gven

Arkadaşlar klavyenin kalitesi benim görüşüm çok güzel çok tatlı, özellikle sesi, tekerlekte da sorun yok ses açma kısma ve tam ortasına tıkladığında tamamen sesi kapatma olayı güzel, yalnız mail yazarken @ işaretini nasıl yapacağız ya bi arkadaş kullanım kılavuzunu atmıştı renkler arasında...
Geri