hocam şimdi müsait olabildim kasam:
https://www.rampage.com.tr/products/rampage-icewave-siyah-temperli-camli-7-12cm-argb-fan-kontrolcu-transparan-e-atx-mid-t-gaming-oyuncu-kasasi?srsltid=AfmBOop_jJfHf8cnkNROaUXU2wq1fAkypW_zBvpd8-9HS2LLIZ8EjsGz
alt tarafı gözenekli demir boşluklar var ama...
hocam dediklerini uyguladım sırayla test ede ede ama gene oyundan attı bide şunu da ekliyim çoğu atmaya yaklaştığında pcde büyük bi sıcaklık oluyor kasa sanki monster notbook gibi oluyo (ilk dediniz ıommu yu filan uyguladım bide expoyu filan sıfırlama hala yapmadım)
1786985204
kasa ortadaki...
tam o sıra bende mesaj attım size yazdığınızı fark etmemişim mhz düşürüp tekrar girdim 10 dk sonra attı yani mhz alakasıda yokmuş sizin dediğinizi uygulayacam
ama sizin dediklerinizin sadece bıos ayarını yapmadım diğer geri kalanı (windows sıfırlama hariç) zaten en temiz kurulum neyse onu...
tam bu olay sırasında attı
hocam şuanda bida attı 1 saat önce amd ayarlarından hızlı atsın diye ekran kartının modunu aşırtmalı seçtim ve tam 1 saat sonra oyundan attı
hocam öncelikle değerli vaktini ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim
ben pc parçalarını tek tek intden aldırttım vatanda birleştirildi
o zamanlar yani bu sorun neymiş ya araştırmadan önce grafik kısma sebebim tabikide oo pcm yetmiyor kasıyor değil o sorunu çözemediğimden çözümde...
hocam şöyle bir durum oldu pcyi ben tek tek toplayamadım ailevi sebeblerden başkası topladı ve en sonda dediki bunları toplamamız için vatanda bir parçada ordan almamız lazım vatandanda kule tipi soğutucu alarak toplama işini bedavaya getirmiş olduk vatandan arkadaşı sayesinde. 2 yıl nerdeydin...
peki ana kartın driverları indirmesine indiriyim de pcyi sıfırladığımda anakartın driverları silineceğini sanmıyorum
daha dorusu bu konu hakkında pek bilgim yok birde flaşla formatla normal windows üzerinden format fark ediyormu
son sürüme yakındır bıos en günceli değil yapmama sebebim ise daha önce yaptım bir yararını görmedim
kurulum sonrası da tek tek kurdumu söyleyemem uygulamayı açtım ne yüklenecekse yükledi güncelledi