Gward isimli üyenin son içerikleri

1. G

a520m-hvs asrock SSD Önerisi

a520m-hvs asrock 2 TB 1TB SS önerir misiniz?.
  2. G

Kaliteli Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

800 TL'ye Kadar kaliteli mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerisi verirmisiniz?
  3. G

GameNote H20002D Kulaklık İyimi önerir misiniz?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2002d-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,929487807.html Sizce Bu Kulaklık İyimi? Bu Fiyata Daha İyisi Bulunurmu? H2002P Olanı RGB Oldugu İçin Almak İstemedim Onunla Arasında Çok Fark Varmıdır?
  4. G

kablosuz kulaklık önerisi

Kulak üstü oyun için maks 2k ya çıkarım logitech 4335 hariç bakıyorum
  5. G

kablosuz kulaklık önerisi

Bana sunabileceğiniz en ucuz kaliteli kablosuz kulaklığı söyleyebilirmisiniz
  6. G

bilgisayarı Satın Aldım bir şey Danışıcağım

Görüstükte Biz Markamıza Güveniyoruz car curt dediler eğer iptal edip yeniden sipariş verirseniz süre 0 lanacak dediler bende hiç bulaşmadım sıfırdan alıcam
  7. G

Sorun Su bilgisayarı Satın Aldım Bile Yani Gelince Ek Olarak Alıcağım Uygun Fiyatlı Bir PSU Arıyorum + Olarak 1-2 Ay Götürürmü Suanki Everest PSUSU
  8. G

Merhaba https://www.gencergaming.com/da-c5 Satın Aldım Ama İçindeki PSU Bi Süre Sonra Patlar Dediler EN Uygun Fiyatlı Bu Kasaya Göre Olacak PSU önerir misiniz??
  9. G

Ucuza Amatör Yayıncı Kamerası Önerisi

Kamerası Fiyatına Göre İyi Olacak 500 Tl Altı WEBCAM Varmıdır?
  10. G

3500-4000 arası 144 240 hz arası monitör varmı FPS OYUNU İÇİN [Valorant,CSGO]

Valorant için uygunmudur? Güzel Kullanırsam Çok İyi Götürür Dimi bilgisayar Ryzen 5500 rx 6600 144 fps üzeri alıyorum rahatça oynatır dimi
  11. G

12. G

30000 TL Monitör Dahil bilgisayar Önerisi Verirmisiniz?

30000 TL Monitör Dahil bilgisayar Önerisi Verirmisiniz? Valorant 400-500 fps vesaire verebilirse iyi olur. kayıt alırken veya yayındayken sıkıntı çıkarmayacak bir bilgisayar olursa çok sevinirim.
  13. G

144 hz 1 ms Monitör Önerisi Verirmisiniz?

Oynuyacağım Oyunlar Rekabetçi Oyunlar. Valorant Gibi Oynarken Sorun Yaşamayacağım Akıcı 144 hz 1ms Monitör İstiyorum. Fiyatı 3000-4000 Olursa Çok İyi Olur 4500 Zorlayabilirim Belki NOT: Ara sıra ets2 tarzı oyunlara gireceğim.
  14. G

Yeni bilgisayar Alıcağım önerir misiniz??

PSU Güç Kaynağını Kesinlikle Değiştirmen Lazım. Yoksa 1 -2 Yıla Patlayabilir Sertifikalı Bir Güç Kaynağı Seçmeni Öneririm
  15. G

INTEL Arc A750 İyimidir?

Herhangi Bir Sıkıntı Çıkarırmı? 5 Yıl İdare Etmesi Lazım Beni. [TEMİZ BİR KULLANICIYIM] Driverlari Sorun Filan Çıkarırmı
Geri