Gwen04 isimli üyenin son içerikleri

1. G

MSI Alpha 17 C7VG ikinci el olarak satmak istiyorum

MSI Alpha 17 C7VG laptop'ım var üniversiteye giderken kullandım 2 seneye yakındır bende düzenli olarak servise yolladım ve şuan masaüstü bir pc ye geçmek istiyorum. Bunun için laptop'ı satmam lazım fiyat önerisi sunabilecek arkadaşlar varsa fikirleri için şimdiden teşekkür ederim...
  2. G

Çözüldü✓ Laptop power tuşu çalışıyor ama açılmıyor

Kanka kusura bakma baya geç cevap verdim. Sorunu garantisi olduğu için servise yolladım ve onlar halletti , seninde bir yetkili servise götürmeni tavsiye ederim. @BayJiy
  3. G

Garantiye yollamadan önce çözebilmek istiyorum bir kere yolladım. Laptopin elime ulaşması 1 ay sürdü. Yorumların için tekrardan teşekkür ederim.
  4. G

Teşekkür ederim. Bios a girmeye şans bile vermiyor sadece fan çalışıyor birde power tuşunun ışığı. Açılınca caps lock basıyorum onun ışığı çalışmıyor garantisi olduğu için vidaları açamıyorum. Üstünde iki tane usb var oda klavye mouse bluetooth için başka bir şey takılı değil. 1734780857 Şuanda...
  5. G

Hayır bilgisayarımın çoğu ayarına hiç dokunmadım.
  6. G

Yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğinizi uyguladım ama hiç bir şey değişmedi.
  7. G

MSI Alpha 17 C7VG laptop'ım power tuşuna basıyorum beyaz ışık yanıyor fan sesi de var ama pc açılmıyor. Caps lock tuşuna basıyorum ama ışığı yanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sebebi ne olabilir ? (Laptop dün çalışıyordu ve hiç bir darbe almadı tek olan şey akşam çalışıyor sabah açmaya...
  8. G

Laptop mavi ekran ve klavye geç algılaması

2 kere mavi ekran verdi ama 4 tane kare kodlu mavi ekranı 1 ekranın içinde yan yana verdi. Bugünde ilk defa klavye sorun çıkarttı. Oyun oynarken klavye geç yazı yazıyor yön tuşlarına basıyorum geç algılıyor bırakmama rağmen karakterim koşmaya devam etti ama farede böyle bir sorun yaşamadım ...
  9. G

Laptop ilk aldığımdaki performansı şu anki performansı aynı değil

Ben garantiye yolladım düzgün geldi ama şuan yine problem çıkartıyor bir ekranın içinde 4 tane mavi ekran veriyor, 2 kere oldu bu. Bugünde Dark and Darker oynuyordum. Klavyemi geç algılıyor ,basmayı bıraktığım halde koşmaya devam ediyor ama fare de sıkıntı yok. Artık bu pc ile uğraşmaktan kafam...
  10. G

Çözüldü✓ Norton 360 performans düzeltiyor nasıl çözebilirim ?

Öyle bir çubuk yada gösterge yok ve şuan sorunum kendi kendine çözüldü, ya bug oldu yada bu işlem çok uzun sürüyor. Teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdığın için.
  11. G

Buraya yazdığım saatten beri hala bilgisayar açık ama bir şey olduğu yok bence bu normal değil.
  12. G

3 günde toplam açık kaldığı süre 20 saati geçti normal mi ?
  13. G

MSI Alpha 17 C7VG laptopım var. Güvenlik ve koruma için Norton 360 satın aldım. 3 gündür Norton 360 u açtığımda performans düzeltiliyor yazısında kalıyorum. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabiilecek var mı ?
  14. G

önerebileceğin uygulama var mı laptop alalı nerdeyse 1 sene olucak bu arada 1716410287 şuan üniversitemin bitmesini bekliyorum direkt msı a yollamayı planlıyorum donanımsal yada yazılımsal bi problem varsa çözmeleri için
  15. G

Ekleme yapayım belli bir süre sonra uyku modundayken mavi ekran hatası verdi ve bana Windows kurtarma yapmamı istedi. Sonrasında gün geçtikçe 60 FPS sabit aldığım PC de 40 FPS 30 FPS almaya başladım örneğin CS2 de smoke ve molotof geldiğinde PC ölüyor, Alt+Tab yaptığımda bilgisayar kasıyor...
Geri