Merhaba, farklı bütçelerle iki laptop almak istiyorum: biri arkadaşım için olacak. Donanım konusunda çok bilgim yok, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
WordPress yıllardır olan her ihtiyaca bi cevap verebileceğin bir sürü hazır şablonla dolu. Amacın profosyonel iş yapmak değilse müşteri bulduğun sürece...
Merhaba, bir arkadaşımın işi için WordPress öğrenmeye başladım. Kod gereken kısımlarda ChatGPT'den destek alıyorum.
Arkadaşım, "WordPress'i iyi öğrenirsen...
Şu an Windows 10 kullanıyorum ve sistemim RTX 3060, Ryzen 5600X ve 16 GB RAM'den oluşuyor. Ekim ayında Windows 10'un desteği sona erecek, bu yüzden Windows...
Merhaba arkadaşlar, handbrake kullanarak video arşivi yapmayı planlıyorum. Bu süreçte hangi video Codec'ini kullanmam gerektiği konusunda kafam karıştı...
pek fark göremedim , sadece giriş yönleri farklı , hangisi senin masana uygunsa onu al. Satıcı konusunda biri Amazon Almanya biri de Ugreen in kendisi zaten.
Merhaba arkadaşlar, bir USB hub almayı düşünüyorum ama iki model arasında kararsız kaldım. Yurt dışından sipariş vereceğim için hem performans hem de...
Ürünü Amazon Almanya'dan almak istiyorum. Eğer bir sorun çıkarsa veya iade işlemi gerçekleştirmem gerekirse, Amazon Almanya bu konuda nasıl bir destek...