gymbro isimli üyenin son içerikleri

1. G

Karın egzersizinden sonra karnın acıması normal mi ?

normalde biz öğrwncilerimize 1-3 ay arası ful body yaptırırz fakat geçmişinde spor yaptıysan düzenlii .kas hafızası denen şey devreye girer ve en az 1 ay fulbody gidersin bölgesele kapılma . spor salonlarında senden her zaman iyileri olacak zaman tanı kendine asla yükleme ve suçlama bedenini ...
  2. G

güzel o zaman her şey normal ağrıması da çalıştığını bölgeye hitap ediyor .sabahları aç karnına vakum yapmayı ıhmal etme 30x4
  3. G

hangi egzersizi yaparsan yap ısınma ve soğuma hareketlerine özen göster . bir anda aşırı yükleme yapma . ilk 2 hafta çok hafif şekilde ilerle hamlığını at . ileride setlerini artırırsın . ve sadece de karın çalışma fonksiyonel çalış
  4. G

Çözüldü✓ 180hz monitör seçimi

msı monitörlerine bi bak derim çok çeşit var fiyat aralığını artırmanı öneririm . 180 hz tam sağlamak için
  5. G

mouse önerisi max 5 k

max 5 k olabilecek mouse önerisi klavyem razer blacwidow 4 pro ona uyumlu razer marka mı alsam yoksa farklı bir şey mi
  6. G

gamepad parça önerisi

ustalar gamepad alacağım kolu tutma yerlerine uygun rahatsız etmeyecek tutacaklar varmı . varsa ismini yazar mısınız .bakıyorum bulamıyorum
  7. G

ARKADAŞLAR SİSTEM TOPLUYORUM YARDIM

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-14700f-msi-pro-b760m-p-pny-rtx-4070-ti-super-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html BU NASIL SİZCE
  8. G

HEMEN ALMIYORUM ZATEN DİĞER KİŞİLERİN DE GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM
  9. G

TEŞEKKÜRLER USTA SAĞOLASIN
  10. G

BU SİTEDEN DAHA ÖNCE ALIŞVERİŞ YAPTINIZ MI GÜVENİLİR MİDİR
  11. G

LG ULTRAGEAR 27GR95QE MONİTÖR VAR . REKABETÇİ AĞIR FPS Lİ OYUNLAR . BÜTÇE 60000 70000
  12. G

YENİ BİR SİSTEM TOPLUYORUM HAZIR KASA OLSUN ŞSTŞYORUM NERDEN HANGİ SİTEDEN BAKABİLİRİM YARDIM EDERMİSİNİZ GÜVENİLİR .EN ÇOK HANGİ SİTE ÇIKARSA ORDAN BAKICAM
  13. G

sistem topluyorum MONİTÖR

deneyimledim bayağı ağır bir ayakları var ve yapı olarak da çok sağlam duruyor eğer yolun düşerse sende bi mağazadan deneyimleyebilirsin
  14. G

sağolasın kardeşim
  15. G

ne alabilirim önerin var mı
Geri