anakartı sıfır al 2.el almana gerek yok 2.el fiyatları da hemen hemen aynı oluyor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WC79VMJ/ref=asc_df_B07WC79VMJ1715612640000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07WC79VMJ&linkCode=asn&psc=1
öyle deneyeceğim zaten hocam 2 yıldız altına inmemeye çalışıcam. ama bilmediğim bir şey var, acaba lig eklerken sadece takip edilebilir ve oynanabilir arasında ne fark oluyor ? ikisinde de liglerden oyuncu gözleyip alabiliyor muyuz
o konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim. ama s24u şu ana kadar gördüğüm en iyi telefon diyebilirim. yıllarca iphone da android de kullandım. ios o kadar parayı hak etmez bana kalırsa.
pek fazla bi derece düşüşü olacağını zannetmiyorum. sıvı soğutmaya geçmen daha mantıklı olur ileriye de dönük olması açısından. yine de sıcaklık değerin bana normal gelmedi.
Intel I3-N305
8 GB DDR5 RAM.
256 GB SSD.
Bu özelliklere sahip bir laptopta FM24 akıcı bir şekilde oynanır mı? Akıcıdan kastım arayüzde donmalar vs ve maç esnasında ağır kasmalar olmaması.
Daha öncesinde i5 8250U ile normal bir şekilde oynayabiliyordum ve yanlış bilmiyorsam bu işlemci daha güçlü...
kantin var çay sıcak su vs için. sigara sokmanın yasak olduğunu ilk defa senden duydum. bizim yurtta her odaya uzanan balkonlar var sigara içenler için. içerde içmek yasak ama balkonda istediğimiz gibi içebiliyoruz. temizlikçi abiler günlük- 2 günde bir gelip küllükleri de boşaltıyor.