4000 tl monitorde neye dikkat etmeliyim yeni alıcam ama sadece IPS ve VA yı biliyorumda başka sizce neye dikkat etmem gerekir
FPS oyunları oynuyom
birkaçtane buldum ama bunlara bakıp önerirseniz sevinirim
1...
hocam şuan bütçe açısından fazla bi sıkıntı yok kişisel tarafda benim merak ettiğim performans olarak sistemde bi sıkıntı çıkar mı parçalarda uyumluluk sorunu olur mu
hocam f/p olması illede şart değil yani şuan 30kya en iyi sistemi almak istiyorum nvidia tarafında
1689856134
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-goose-ryzen-5-7600-16gb-1tb-nvme-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-37897
mesela bu nasıl
Merhabalar Western Digital SN570 500GB ssd i aldım. anakarta taktım ancak sistem görmedi biosa girdiğimde 2. boot seçme yerinde gözüküyor WD Acronis True Image programı da takılı olduğunu anladı ancak yeni bir disk olarak gözükmüyor. Şu an kullandığım SATA SSDi m2 ye kopyalamak istiyorum ne...
sistemi w11e yükseltmek istiyorum internette bunun hakkında dolaşırken birden anakartımın w11 desteklediğni ve benim bunu yapamadığımı öğrendim sonra bios sürümünden mi acaba diye düşündüm ve bi sitesinden driverları konrol ediym dedim bios sürümümün 2019 tarihli olduğunu ve asusun sitesinde...