Hocam Cloud 2 adım Vertigo da a siteden rampa zıplayan adamı duyamadım. Ateş ettiğim anda hiç bir ses alamıyorum. Ya bana kusurlu ürün geldi ya da kulaklığın ayarı vardı ben yapamadım.
Herkese iyi günler çok iyi ses kasabileceğim oyuncu kulaklığı lazım mikrofon kalitesi, Kulaklığın baş ağrısı yapmaması ve en önemlisi çok iyi ses kasabileceğim bir kulaklık lazım. Kullandığınız memnun olduğunuz ürünleri tavsiye ederseniz çok yardımcı olursunuz.
Hocam çoğu kişi de memnun olduğunu ses kasma canavarı olduğunu belirtmiş fakat, bana göre sonuç hayal kırıklığı. Acaba ayarı mı var onu da bilmiyorum. fps oyunlarında ses kasamamak çok kötü bir durum
Cloud 2 kulaklık ile ses kasamıyorum. Silah sesleri, bomba patlama sesi çok fazla. Ateş ederken rakibin ayak seslerini neredeyse duymuyorum. aynı şekilde ben koşarken de duymak oldukça zor. Ateş ettiğim anda dc de konuşan arkadaşlarımın infolarını bile duyamıyorum. Bendeki kulaklık mı problemli...
Yeni aldığımız zaman güncelleme yapmak mı gerekiyor? Gerekiyorsa yapmadım nasıl yapabilirim?
1710756443
Cloud 2 kablolu, Vertigo da a siteden rampaya zıplayan oyuncuyu duyamadım bu beni çok rahatsız ediyor, Cloud 3 daha iyise bu konuda 800tl farkı veririm sorun olmaz
@K1NGO82 @TRizzo19 hocam Cloud 2 kulaklığında ses kasamadım. Mermiler kulağımı patlatacakmış gibi geliyor. kendi ayak sesimden rakibi duyamıyorum bile. Sizde de böyle mi veya bunun çözümü var mı? Ya da Cloud 3 bu konuda daha mı iyi fikir verebilir misiniz ona göre iade edeceğim
Başlıkta belirttiğim gibi hyperx Cloud 2 mi tercih etmeliyim yoksa Cloud 3 mü
Ses kasma, Mikrofon kalitesi, uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapmaması benim için önemli.