H0xar0ed isimli üyenin son içerikleri

1. H0xar0ed

13BİN TL BÜTÇE SADECE KASA ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR 7 AYA YAKIN ÇALIŞIYORUM ÖYLE UFAK TOPLADIĞIM 10350TL PARAM VAR BANA 13K BÜTÇE SADECE KASA ÖNERİR MİSİNİZ TEŞŞEKÜRLER ŞİMDİDEN :)
  2. H0xar0ed

11bin TL'YE SİSTEM ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

Bulabilirmisin beklemelimiyim almalımıyım
  3. H0xar0ed

11bin TL'YE SİSTEM ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

11'bin tl Bütçe kasa kısmına ayırdım dostlarım veyahut 12bin tl civarı sistem önerisi yaparmısınız twitch üzerinden yayınlarda açmayı planlıyorum Teşşekür ederim''
  4. H0xar0ed

Sistemim Geldi Kurulumuna Cesaret Edemiyorum Ne Yapmalıyım?

Teşşekür ederim hocam rahatsız eden bir detay var mı sizi gamegaraj konusunda kablolamada ne gibi sıkıntılar var arkadaşlar gamegarajdan sistem alırsak diye fikir sahibi olmak isterim
  5. H0xar0ed

Sistemim Geldi Kurulumuna Cesaret Edemiyorum Ne Yapmalıyım?

Sistemin özelliklerini söylermisin kanka nerden ne kadara aldın merak ettim hayırlı olsun kardeşim bu arada
  6. H0xar0ed

Mahalle bilgisayarcısından ekran kartı

Biri gelsede dolandırsak triplerinde onlar ALMA
  7. H0xar0ed

Büyük el için öneri ?

Teşşekür ederim kaydettim kanka
  8. H0xar0ed

Büyük el için öneri ?

Teşşekür ederim kanka ben de baya önce aldım şuan eski perfonmans ve hissi almıyorum 400 500 tl mouse ne alınabilir sence ?
  9. H0xar0ed

Büyük el için öneri ?

Yes sir' benim elimde büyük yaptığım spordan ötürü moba oyuncusuyum elimin altında kalınca tam kavrayınca daha hızlı tık atıyorum 1614863889 Değiştirmeyi düşünüyorum ben de bayadır kullanıyorum
  10. H0xar0ed

Büyük el için öneri ?

Ya ciddi ciddi okuyordum asşdqweqwlewqleklş 1614863624 https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g300s-optik-oyuncu-mouse-p-BD802935
  11. H0xar0ed

başka ülkelerde ekran kartı stoku varmı

Evet var
  12. H0xar0ed

12k Bütçem var napmalıyım ?

ı dont know consol play ı guess ı couldn't explain so I don't like bruh :/
  13. H0xar0ed

Gamegaraj'ın kargolama ve güvenilirliğini ürünlerini görmek adına merakla bekleyecem dostum
  14. H0xar0ed

Konsol oyunlarını sevmiyorum :) ama teşşekürler
  15. H0xar0ed

Kanka geldiği zaman kargolama kutulama vs. konusu açınca etiketle beni okumak isterim :) burdan mesaj olarak konunu at ya da dostum
Geri