H₂SO₄ isimli üyenin son içerikleri

1. H₂SO₄

Ziraat Bankası Çöktü Mü❓

Sıradaki ne olacak acaba
  2. H₂SO₄

Çözüldü✓ İ3 9100f Upgrade Önerisi

Köl... Pardon işçi sayım artısın yeter
  3. H₂SO₄

Güzel bişe için bütçe arttırmak lazım sanırım:/ ama gram fazla veresim yok
  4. H₂SO₄

Para kazanmadıgım hobi için yaptığım için fazla para yatırasim yok da ryzen 9 da pahalı olur herhalde ya ? 1785559682 Oyun için değil ama benimki sunucuda kullanıyorum
  5. H₂SO₄

Sahibinden de en düşüğü 3750 buldum
  6. H₂SO₄

Ram konusunda bütçe ayırmaya gerek yok 16+8gb ram var
  7. H₂SO₄

Sunucuda i3 9100f var ve bu işlemcide sadece 4 çekirdek var. Tek çekirdekte yaptığım işlemde 1000 işlem yapıyor toplam ~3800 işlem felan ve bu az ya. Nasıl bir upgrade yapılır anakart+ işlemci mi değiştirmek daha iyi olur yoksa aynı soket mi ? Anakart modelini hatırlamıyorum eve akşam anca...
  8. H₂SO₄

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

1 tl ne zaman gelecek yaw
  9. H₂SO₄

~4.5v İsteyen Lazer Devreye 5v Versek Ne Olur?

Küçük pcb de 620 smd direnç var sadece de dengeler mi acaba ekstra takmam gerekir mi diye düşünüyorum
  10. H₂SO₄

~4.5v İsteyen Lazer Devreye 5v Versek Ne Olur?

Elimde bu var yayı biraz paslanmış söktüm. Buna usb kablo bağlamayı planlıyorum. Eğlence amaçlı. Lazer 3 tane LR44 pil kullanıyor tanesi 1.5v veriyormuş toplam ~4.5v. şimdi usb 5v veriyor ama devre 4.5v ile çalışıyor sıkıntı olur mu?
  11. H₂SO₄

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Bu referans parametreleri ile tahmini ne kadar kazanıyorlar?
  12. H₂SO₄

Ekran Kartı Fan Soketini Çıkaramıyorum

Benim aklıma telefoncularin telefon ekranlarını söktükten sonra 90 derece şekilde tuttukları geldi bunuda böyle yapamaz mıyız acaba diye düşünüyordum da ondan sormak istedim
  13. H₂SO₄

Şu an sadece o pin bağlı değilmi? Daha önce hiç ekran kartı açmadım tam bilmiyorum pek ciddiye almayın beni de. Sadece kablo bağlı ise kenara katılamaz mı?
  14. H₂SO₄

Biraz cahilce ve bilmeyerek bi öneri yapacam eğer sıkıntılı ise ciddiye almayınız. Vidaları soktünüz sanırım soğutucu bloğu kabloya zarar vermeden kenarına katıp işi halledip geri kapatsanız?
  15. H₂SO₄

Thh Başvuru Yapsam mı?

30 Haziranda pro plan kedi maması bariz FİYAT HATASI sebebi ile 500 küsür idi kupon ile 424 tl ye aldım. 28 gün bekledim sonuç yok ve bu günde amazondan iade başlattım. Şimdi baştan diyem fiyat hatası bariz ortada biliyorum ama 28 gün parami rehin tuttular bu yüzden herhangi bir para veya mal...
Geri