H₂SO₄ isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Kule tipi soğutucu yanlış mı takıldı ?

sağ tarafa taşıyamam ama yönlerini değiştirmede sıkıntı olmaz herhalde
  2. H

düzeltince ne kadar bi fark yaratır ? ve sadece çevirsem yetermi yada bi sağ tarafamı taşısam 2 fanıda ? 1775724290 sağ tarafa taşınmazmış ram sıkıntı
  3. H

yeni farkettim 1-2 aydır böyle kullanıyorum fanları çıkarıp yönlerini değiştirsem yetermi ? 2 fanlı ve 2 kuleli https://hizliresim.com/1jk96gi https://hizliresim.com/htqb263 votoraflardaki fanlar birbirlerine bakıyorlar
  4. H

Elimdeki hdd ler durumları nasıl ?

2tb nin süresi banada sürpriz oldu hediye olarak almıştım diyer 60k saatlik olanı kamera kayıt cihazından sökmüştüm hdd sentinal in orjinal indirme sitesini atabilir misiniz?
  5. H

Kulkanmaya devam edersem herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  6. H

3.5" hepsi de satmayı düşünmüyorum
  7. H

elimde 2 tane yaşlı 1 tane de diyerlerine göre genç hdd var durumları sizce nasıl ?
  8. H

Amazonun sürekli ürün göndermemesi

shadow ban ne yapınca alıyoruz ?
  9. H

Bilgisayarım çok yavaş açılıyor

sadece fast boot u kullanmıyorum videodaki ayarlarda şu anki hız bana yetiyor
  10. H

bios da "Memory Context Restore" ayarını açmadan önce bendede sistem açılması uzun sürüyordu şu an daha kısa ve bios zamanının 7.3 e düşürdü
  11. H

görev yöneticisinde başlangıç uyguılamaları kısmındaki son bios zamanı kaç ?
  12. H

Cs2 hakkında birkaç soru

Terminal kasadan çok farklı terminal 5 kez teklif sunuyor almak istediğini para ödeyerek alıyorsun 5 tekilifi de reddedersen terminal patlıyor (envanterden siliniyor)
  13. H

Cs2 hakkında birkaç soru

Terminal ve tabanca skinini seçin ama çıkan terminal maalesef pahalı olan terminal değil moralinizi bozmayın bi bakarsınız silah kasası çıkarırsınız
Geri