Benim aklıma telefoncularin telefon ekranlarını söktükten sonra 90 derece şekilde tuttukları geldi bunuda böyle yapamaz mıyız acaba diye düşünüyordum da ondan sormak istedim
Şu an sadece o pin bağlı değilmi? Daha önce hiç ekran kartı açmadım tam bilmiyorum pek ciddiye almayın beni de. Sadece kablo bağlı ise kenara katılamaz mı?
Biraz cahilce ve bilmeyerek bi öneri yapacam eğer sıkıntılı ise ciddiye almayınız.
Vidaları soktünüz sanırım soğutucu bloğu kabloya zarar vermeden kenarına katıp işi halledip geri kapatsanız?
30 Haziranda pro plan kedi maması bariz FİYAT HATASI sebebi ile 500 küsür idi kupon ile 424 tl ye aldım. 28 gün bekledim sonuç yok ve bu günde amazondan iade başlattım.
Şimdi baştan diyem fiyat hatası bariz ortada biliyorum ama 28 gün parami rehin tuttular bu yüzden herhangi bir para veya mal...
ai şu öneriyi veriyor: BF1 ayarlarına girip Çerçevesiz Pencere (Borderless) moduna alarak ve monitör ayarlarından G-Sync'i kapatarak bu sorunu aşabilirsin.
rx 9060xt 16gb
gpu 61 dereceyi geçmiyor, kullanımıda 90 ın altına düşmüyor, w de savaşırken 180w ye de çıkıyor, yüksek ayarlarda oynuyorum
bu el mesela olmadı çok nadir oluyor
2 gündür şu sorunu yaşıyorum: bf1 de oyunu oynarken çok nadir ekran 1 saniye kararıyor ama 2. monitörde sorun yok. dün 2 kez bu günde 1 kez oldu sadece ? kötü bir olayın habercisi felanmı acaba ?
intel de soğutucu sıralaması ne ?
[H3 id='Sparkle+Intel+Arc+B580+Titan+Luna+OC+12GB+GDDR6+192Bit+Ekran+Kart']Sparkle Intel Arc B580 Titan Luna OC 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı[/H3]
bu ne kadar iyi ? görünüşü çok hoşuma gitti. ihtiyacım yok ama meraktan sormak istiyorum