ikinizide teşekkür ederim inş bu hafta içinde almayı düşünüyorum bir nevi artık hayatıma değişiklik olsun diye almayı düşünüyorum iyi akşamlar aldıgımda ınş...
buluştuğunda test ediceksin vites geçişlerinde aksama, orta göbek arka göbekte ses olup olmadıgı hatta en önemlisi akorlara bakmalısın. jant tellerinde bir...
spor amaçlı düşündüğün için yol bisikleti almanı tavsiye ederim. attığın ilandaki bisiklet fena değil. giriş olarak alınabilir. bisiklet piyasasında ikinci...
yani sensör yok. ölçüm yapacak cihaz olmadığı için yazılımsal sabit 45 olarak gözüküyor. arkaplanda ssd 90 derecede de çalışabilir kimi zaman 30 derecede de...
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bir süredir...
Aras ürünleri toplu olarak alıyor sağolsunlar😀 yani ürünler birikiyor birikiyor en son hepsini alıp dağıtımını yapıyorlar. Sizinki en son olan toplu alıma...
merhaba bir süredir 1 tb olan depolamamın çok az bir kısmının (60 gb falan) kaldığını fark ettim bu nedenle steam de yüklü olan birçok uygulamayı kaldırdım...