mutlaka belli başlı sorunları vardır sonuçta yeni bir araç, teknoloji ama ilk çıktığı zaman çok yalan yanlış(bilinçli olarak) karalama kampanyası yapıldı...
paketten kastınız nedir? ben temudan 1 sepet yaptım sepette 5 farklı satıcıda satılan ürün vardı. bana aras kargo tek bir poşetin içerisinde 5 farklı kutuda...
kullanan arkadaşlardan feedback alsak.. acaba marka istediği satışı yakalayamadığı için stok mu eritmeye çalışıyor maliyetine.. int bi baktım 1 sene önce...
hocam yorum biraz geç olacak ama pin tarafı boşta olduğundan işlem çok daha kolay olacak. ince bir teli ısıtarak aradan çekerek ayırabilirsiniz veya misina...
Ne kadar veri yazılıp silindiği falan önemli ssdlerde. Çok fazla yazma silme işlemleri yapılıyorsa hızlı düşer. BX serisi crucialda alt sınıf mx serisi daha...
Neden ki 2 yıldır kullandığı ssd tbw değerini yemiş olabilir yada fazla sıcak çalışmaktandır garantinin umursayacağı bişey olduğunu sanmıyorum şartları...
anlamadığım nokta siz kusur olduğunu da belirtseniz yine önünüzde iki seçenek var ve büyük ihtimal size ya kusur yok denip geri yollayacaklar yada tamir...
yahu ben monitörün yanında gelen beyaz muşamba poşetleri yırttım sıcak aletle kapatmışlar ona bakarsan, makasla düzgünce kesip bant yapıştırdım servis bana...