ya piyasaya yeni kart çıkmış herkesin kafasında soru işareti var şöyle sırf video yetiştirmek için atılan videolara kıl kapıyorum. tamam veriler mutlaka...
arada 120tl fark var 1440tl yapar yani ekonomik açıdan değil de bağlantı kalitesi falan düşünüldüğünde geçmek isteyebilirsin gibi ama yine turkcell de de...
ultra wide geniş bağlantı açıksa bu tarz sinyalleri arkaplanda görüyordur güvenlik olarak sürekli aynı adresten sinyal alıyorsa ve sen bu airtagı telefona...
vatandan almıştım bende 3 ölü piksel vardı kutu bir kenara monitörün güç ve dpş kabloları kapalı şeffaf poşet içindeydi. hepsini açmıştım(iade ihtimali için...
hakkaniyetli bir masa istiyorsan, sağlam, masa gibi masa alınmaz ama masa olsun işimi görsün sallantı falan sorun değil kafasındaysan alınır. bir tavsiye...
Arkadaşlar konu dışı
2 gün önce sadece evin wifi bağlanıtısı gitti hala düzelmedi tüm wifiler gözüküyor tek hep bağlı olduğum ev wifisi gözükmüyor
neden...
ben fareden çok memnunum tek problem acaba ne zaman bozulacak diye düşiniyorum. böyle düşünmemin sebebi de forumda bir çok kişinin ön yargıyla yaklaşması. 1...
sence bu kişi düzgün bir muhatap bulabilse konu buralara kadar gelirmiydi? veya işini ahlakıyla yapsalar. açık konuşsun desin yoğunluk var kargonuzun...