habbassaka isimli üyenin son içerikleri

1. habbassaka

Elektrikli diş fırcaları gercekten işe yarıyormu?

hiç bir halta yaramıyor + gereksiz masraf
  2. habbassaka

Öneri Arabada Olmazsa Olmaz Dediğiniz Aksesuarlar Nelerdir?

hava kompresörü
  3. habbassaka

Miles&Smiles Hangi Bankanın Hangi Kartını Seçmeliyim?

chatgipiti daha iyi bilgiler verir
  4. habbassaka

Taşınabilir Elle Tutulabilir Dijital Göstergeli Vantilatör 259,9 ₺

ten dolla ten dolla work with heh
  5. habbassaka

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

oho ben şimdi daha yeni uyandım bu gta 6 önce konsollara sonra pc gelcek dimi ohoo bize çıkış tarihi 2028 o zaman
  6. habbassaka

Lütfen yardım BCS Borsa Uygulaması Kazandığım Paramı havale etmeme izin vermiyor

hiç üzülmüyorum varya afferim çinli bir kızla iyi al sat yapmışsınız. attığı ss bak web adresi bcs688.vip aynen kanka vip sensin
  7. habbassaka

❌İndirim Bitti! İ9-12900K 🔥4.919 TL

çok bariz entegre hatası, sahibindene 10k koysalar ikinci el olarak hemen satılır. indirim demeye, denemeye gerek bile yok.
  8. habbassaka

Galaxy watch 5 pro bu yılda alınır mı?

watch 6 classic iki buçuk günden biraz daha az dayanıyor ben sürekli kolumda olmasını istediğimden şarj koyma alışkanlığını senaryolaştıramıyorum gece şarj bırakmak istesem uyku takibi istediğim için gün içerisinde şarjı bitmeden koymam gerekiyor. 3gün düşününce iyi gibi geliyor ama iş pratiğe...
  9. habbassaka

Galaxy watch 5 pro bu yılda alınır mı?

telefonunuz samsung bile olsa en az 5 gün batarya ömrü olan bir cihaz almanızı tavsiye ederim. watch 6 classic var pek memnun değilim sadece batarya konusu yüzünden yoksa saat gerçekten çok güzel ama bir zaman sonra çok boğuyor.
  10. habbassaka

Online Oyun Dışında Oyun Oynayamamak.

aynı durum. hatta konuyu açarken bile eminsindir buraya ne önerirlerse önersinler girip bakmayacaksın bile(indirsen bile maks 15dk bakıp çıkarsın) ben şeyi keşfettim türkçe dublaj olan oyunları oynayabiliyorum dizi film gibi geliyor belki ondan. onun dışında rekabetçi furyasına takılanlardansın...
  11. habbassaka

Sallantı (ANKARA)

ARKADAŞLAR OLDU MUUUU ŞUAN BEKLEMEDEYİM (EV) HABER BEKLİYORUM
  12. habbassaka

GTA 6'yı ERTELEDİLER (26.05.26)

Hocam, biraz kitap okuyup araştıralım. Yersiz bir çıkış olmuş. Ben sizden daha çok güldüm. İşin tuhafı, 'people relations' yazmayı biliyorsunuz ama yazdığınız şeyin Türkçe anlamını bilmiyorsunuz ama olsun.. 😁 People Relations¹
  13. habbassaka

GTA 6'yı ERTELEDİLER (26.05.26)

üzülmeye gerek yok marjinal olalım kimse 2025 yılı için beklemiyordu zaten mutlaka ötelenecekti, çıkışı bir yana piar çalışmaları için de süre lazım..
  14. habbassaka

Mosfet soğutucusuz anakarta mosfet takmak sıcaklıgı cok etkilermi?

etkisi kesinlikle olur ama baskı lazım araya termal pad koyup pasif soğutucu bloğu az bir miktar baskı uugulamalı bunun içinde uygun montaj yuvaları lazım baskı işini çözemezsen hiç uğraşma çinde falan muhakak bir aparat falan bişi vardır diye düşünüyorum
  15. habbassaka

🔥İndirim Rampage KL-R77 OYUNCU KOLTUĞU 7.255 TL

kendinize bir iyilik yapın ve full kumaş bir koltuk alın
Geri