şöyle izah edeyim 20x serisi günümüzde tercih edilmemeli bu bir çünkü eski ürünler ve her an sorun çıkarmaya müsaitler. ikincisi tercih edilecekse min 2070s ve üzerine bakılmalı diye düşünüyorum. eğer f/p olarak yetersiz kalıyorsa 2060s tercih edilebilir yani bunu bilerek alırsanız sıkıntı yok...
geçilmez kardeşim şuan 580 ile lowda oynadığın oyunu en iyi ihtimalle ultra ayarlarda oynatacak en fazla. yeni çıkan oyunlarda yine sorun olacak kabaca. o segment geçişini yani upgrade hissini alamayacaksın. mümkünse 3060/ti veya en azından bir 2070super veya 2080 gerçek bir geçiş olur.
yazık ya valla yani çok elzem bir şey değil belki ama bu denli vatandaşın eli kolu bağlanması da hiç hoş değil, biraz da vatandaşın esnek olabilmesi lazım diye düşünüyorum. yani anlam veremedim. çinko karbon vatandaş en azından yurtdışından bir şeyler alıp mutlu oluyordu o da gitti şimdi.
Koltuk seçiminde kumaş tercih etmen daha avantajlı olur. alacağın koltuğun kumaş olmasına özellikle dikkat et. çünkü deri modeller zamanla esner ve dökülür.
Ben 15’li Plus kullanıyorum. Ne beklediğim kadar süper ne de kötü. “bu fiyata bu” diyebileceğin bir model. genel olarak memnunum, tavsiye...
Genelde bir markanın ikonik (15’li plus) modeli dışındaki ürünleri kötü oluyor, çünkü masraftan kaçmak için aynı kalıbın(iskeletin) üzerine farklı tasarım yapmaya çalışıyorlar. Burada da durum aynı gibi. Oturma yerindeki o demir çıkıntılarını görmek bile aslında tasarımsal bir kusur. Anladığım...
direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak yeterli olacaktır tabi fiyatı biraz yüksek kalıyor. yukarıda arkadaşın verdiği modellerde çok güzel ben önce pxn alacaktım fakat hem tedarik...
ben pilli veya bataryası çıkarılabilir ürünler tercih ediyorum. bataryası bittiğinde şarj için tekrar kabloya maruz kalacaksam ne anlamı var kablosuz mouse/klavye almanın sırf gömülü bataryası var diye? ayrıca bu benzinli veya elektrikli araç kıstasına bile giremez. birisinde batarya gömülü...
Sen olayı tamamen kişisel algıladığın için asıl meseleyi görmüyorsun. Ben kimsenin çıkarını veya madalyasını hedef almadım, sadece eksik bilgiyi belirttim. Başta net paylaşsaydın kimse hata almazdı, mesele bundan ibaret
Ağzıma düş benzetmesi boş, kimse senden mucize beklemiyor. Sorun tamamen senin eksik bilgilendirmen. Başta net paylaşsaydın kimse yanlış deneme yapıp hata almazdı, bunu kendi çıkarına çevirmeye çalışman yersiz
en sevdiğim satıcı tipi sorulan soruya bak verilen cevaba bak
+ Rz ve lz tuşları yaylı tetik mi?
- Merhaba Efendim düğmeleri kendiniz ayarlayabilirsiniz uygulamasi mevcuttur onu indirmeniz gerekiyor ve tuşlari ayarlayabilirsiniz!
yohh ya