giriş seviyesi bir ekrankartı fiyatı resmen saçmalık... kabul edilebilir değil... ne yazık ki ben de 32gb rame 20k fiyat vermek durumunda bırakıldım! yok savaş yok petrol yok silikon hepsi oyun ya.. sömürmeye doyamadılar.. şu dünyayı
cl30 olması çok güzel, yani bu fiyat aralığına çıktıktan...
ben bugün MSI MPG CoreLiquid P13 aldım. kabloların gizli olması, ekranlı olması, bracket kapağının olması tercih sebebim oldu. aslında cooler master atmos 2 vrm modeli ile arasında kaldım, ne kadar cm fanboyu olsam da bir türlü kapakların değişebilir olduğu bir tasarımda neden ekranın kabloya...
%100 yazması da ayrı bir tartışma konusu. %99 yazması sağlıklı olan. limit değerden mutlaka uzaklaşacaktır. bu bir kenera bu kadar kafaya takmayın hocam bir gün geliyor telefon yere düşüyor camı kırılıyor, soketi bozuluyor. yarın öbürgün telefonu satmak isterseniz ikinci el sahibi için bu kadar...
ben sorunu dongla a giren type c kabloyu biraz sağa sola gererek çözdüm. sanırım dongle bağlantı soketinde bir temassızlık söz konusu var elektrik bandıyla kabloyu sağa/sola hafif gererek alttan tutturdum uzun zamandır sorun yasamıyorum. bilgi amaçlı yazayım dedim belki işinizi çözer
hemen hemen aynı sisteme sahibiz, benim ekran kartı 3080ti. dün 14700kf işlemci sipariş verdim. Anakartın destekleyebileceği (b660) en tepe işlemci bu sanırım. anakart değişmediği senaryoda en mantıklı "upgrade" bu olur ancak. sıvı soğutma olarak da cm240 var, yeterli olacağını düşünüyorum en...
R36V2' nin yanlarda tek dikmesi var ve çapraz bağlantıyla desteklenmiyor. Ben R38 aldığımda bu V2 modeli de vardı, hâlâ kalitesiz. Stand aldıktan sonra katlanabilir olması bir avantaj ama sonuçta yine bir kurulum yapıyorsunuz. Bu doğrultuda, direksiyon hissiyatını tam aktaran ve sallanma...
her gün oynarsın, sorun olmaz. zaten çok pratik ayaklardan açıp kapatıyorsun. İnceleme videoları ve ürünün fotoğrafları bire bir, ne gördüysen o geliyor. şu an fotoğraf atamam
curved takıntısı yoksa mutlaka ips tercih edilmeli bu bütçelerde. ayrıca bilgisayardan biraz daha fazla keyif almak istiyorsan oled tercih edebilirsin.
R36 iskeleti bir çok videoda sallanma yapıyor ben sırf bu durumdan dolayı R38 modeli tercih ettim. direksiyon sallanmıyor. tavsiye ederim bence acele etmeyin.
bire bir baskı uygulayacak şekilde bir temas yoksa problem olmaz benim lowprofile ramler bile neredeyse sıvı soğutmanın bloklarına temas ediyor. o şekilde kullanıyorum ama dediğim gibi baskı uygulamıyor sadece yakın bir temas söz konusu. fakat sizin kasa yapısına sanki sıvı soğutma daha iyi bir...