Koltuk seçiminde kumaş tercih etmen daha avantajlı olur. alacağın koltuğun kumaş olmasına özellikle dikkat et. çünkü deri modeller zamanla esner ve dökülür.
Ben 15’li Plus kullanıyorum. Ne beklediğim kadar süper ne de kötü. “bu fiyata bu” diyebileceğin bir model. genel olarak memnunum, tavsiye...
Genelde bir markanın ikonik (15’li plus) modeli dışındaki ürünleri kötü oluyor, çünkü masraftan kaçmak için aynı kalıbın(iskeletin) üzerine farklı tasarım yapmaya çalışıyorlar. Burada da durum aynı gibi. Oturma yerindeki o demir çıkıntılarını görmek bile aslında tasarımsal bir kusur. Anladığım...
direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak yeterli olacaktır tabi fiyatı biraz yüksek kalıyor. yukarıda arkadaşın verdiği modellerde çok güzel ben önce pxn alacaktım fakat hem tedarik...
ben pilli veya bataryası çıkarılabilir ürünler tercih ediyorum. bataryası bittiğinde şarj için tekrar kabloya maruz kalacaksam ne anlamı var kablosuz mouse/klavye almanın sırf gömülü bataryası var diye? ayrıca bu benzinli veya elektrikli araç kıstasına bile giremez. birisinde batarya gömülü...
Sen olayı tamamen kişisel algıladığın için asıl meseleyi görmüyorsun. Ben kimsenin çıkarını veya madalyasını hedef almadım, sadece eksik bilgiyi belirttim. Başta net paylaşsaydın kimse hata almazdı, mesele bundan ibaret
Ağzıma düş benzetmesi boş, kimse senden mucize beklemiyor. Sorun tamamen senin eksik bilgilendirmen. Başta net paylaşsaydın kimse yanlış deneme yapıp hata almazdı, bunu kendi çıkarına çevirmeye çalışman yersiz
en sevdiğim satıcı tipi sorulan soruya bak verilen cevaba bak
+ Rz ve lz tuşları yaylı tetik mi?
- Merhaba Efendim düğmeleri kendiniz ayarlayabilirsiniz uygulamasi mevcuttur onu indirmeniz gerekiyor ve tuşlari ayarlayabilirsiniz!
yohh ya
bana kalırsa moza daha iyi bir seçenek olur uyumluluk açısından da. bildiğim kadarıyla moza daha yüksek çözünürlüklü sensör kullanıyor ve cnc alüminyum gövdeye sahip. yazılımla beraberle de daha güncel hissettiriyor. ayrı ayrı ayarların yanı sıra downshift/oto blip özelliği de var ne kadar...