watch 6 classic iki buçuk günden biraz daha az dayanıyor ben sürekli kolumda olmasını istediğimden şarj koyma alışkanlığını senaryolaştıramıyorum gece şarj bırakmak istesem uyku takibi istediğim için gün içerisinde şarjı bitmeden koymam gerekiyor. 3gün düşününce iyi gibi geliyor ama iş pratiğe...
telefonunuz samsung bile olsa en az 5 gün batarya ömrü olan bir cihaz almanızı tavsiye ederim. watch 6 classic var pek memnun değilim sadece batarya konusu yüzünden yoksa saat gerçekten çok güzel ama bir zaman sonra çok boğuyor.
aynı durum. hatta konuyu açarken bile eminsindir buraya ne önerirlerse önersinler girip bakmayacaksın bile(indirsen bile maks 15dk bakıp çıkarsın) ben şeyi keşfettim türkçe dublaj olan oyunları oynayabiliyorum dizi film gibi geliyor belki ondan. onun dışında rekabetçi furyasına takılanlardansın...
Hocam, biraz kitap okuyup araştıralım. Yersiz bir çıkış olmuş. Ben sizden daha çok güldüm. İşin tuhafı, 'people relations' yazmayı biliyorsunuz ama yazdığınız şeyin Türkçe anlamını bilmiyorsunuz ama olsun.. 😁
People Relations¹
etkisi kesinlikle olur ama baskı lazım araya termal pad koyup pasif soğutucu bloğu az bir miktar baskı uugulamalı bunun içinde uygun montaj yuvaları lazım baskı işini çözemezsen hiç uğraşma çinde falan muhakak bir aparat falan bişi vardır diye düşünüyorum