HafızaKartı isimli üyenin son içerikleri

1. HafızaKartı

Eski kasamı Pentium G630 kaça satabilirim?

Eski bilgisayarımı kaça satabilirim? Tavsiyelerinizi beklerim. Anakart: Pegatron IPMSB-H61 CPU: Dual Core Pentium G630 GPU: Radeon HD4670 Depolama: Seagate Barracuda 1 TB Güç kaynağı: TM-420-pmsp
  2. HafızaKartı

Çözüldü✓ Windows 11 ürün anahtarı nereden alabilirim?

Sonuç: Beyler sanırım bayağı şanslıyım OEM diye aldım Retail çıktı. Doğru mu anlıyorum bakar mısınız?
  3. HafızaKartı

Çözüldü✓ Windows 11 ürün anahtarı nereden alabilirim?

Win11 için OEM key aldım çok uyguna. 20TL indirim oldu, 78TL'ye almış oldum. Umarım hıyar çıkmaz. :D Durumu bildiririm.
  4. HafızaKartı

Yardım S9FE+ en ucuz ve güvenli nereden alınır?

Bu tabletin özellikleri işimi görecek gibi duruyor. Yılbaşı indirimleri olur mu? Daha bekleyeyim mi? Yoksa şimdi en ucuza nasıl alabilirim?
  5. HafızaKartı

Zebramo uygulaması Play Store'dan silindi mi?

Zebramo'dan bir ürün almak istediğim için kayıt olmaya çalıştım. Ancak sadece uygulama üzerinden kayıt olunabiliyormuş. Bende indireyim dedim ama Play Store linki kaldırılmış. Nasıl kayıt olacağım? Google Play'den çekildiler mi? Not: Apple kullanıcısı değilim.
  6. HafızaKartı

Nostalji için yurt dışından alışveriş yaparken destek alabileceğim biri var mı?

Şu ana kadar çokça orijinal PS3 kolu biriktirdim. Amacım beğendiklerimden oluşan bir koleksiyon yapmak. Bende eksik olanlar ve zamanla almak istediklerim: Metallic Gold, Crimson Red, Azurite Blue, Splash Blue. Önceden sadece Türkiye içerisinde satın almıştım. Yurt dışı alışveriş deneyimim hiç...
  7. HafızaKartı

Yardım Spor kulaklığımı arakladılar, kulak üstü kullanayım mı?

İş arkadaşım 2 ay önce kulaklık satın almış (Marshall Minor 3) ve sadece sesi test edip kenara koymuş. Çünkü hep hoparlörden sesi dışa vererek müzik dinliyor. Kenarda kalacağına bana satmayı kabul etti. Kalitesi gerçekten bir başkaymış. Uyguna bıraktığı için aldım hemen.
  8. HafızaKartı

Bu tür önceliğim. Kaliteli olsun istiyorum. Üst-orta seviye fiyat bandı ne kadar olur bilemedim.
  9. HafızaKartı

Bu yazı daha çok dertleşme amaçlı. Sabah işe giderken bindiğim serviste poşetimi unuttum. İçinde orijinal Type C şarj aletim ve Huawei Freelace kulaklığım vardı. Öğle vakti olunca fark ettim, servisçiyi aradım ama artık çok geçti. Burada hiçbir şey yok dedi. Yani anlayacağınız birisi benim...
  10. HafızaKartı

Tablet önerisi hem sıfır hem ikinci el

Hocam öneriniz güzel. 8GB Ram olan modeli iş görür gibi. Tek eksi yanı ekranı. 1080p gibi değil diyenler var. Sanırım piksel yoğunluğu düşük olduğu için bir kısım kullanıcılar görüntü kalitesini beğenmemişler. Bunun daha iyi ekranı olan bir alternatifi var mı? Bütçe birazcık daha artabilirim...
  11. HafızaKartı

5k diyeceğim ama o fiyata iyi bir şey gelir mi?
  12. HafızaKartı

Galaxy Tab A8 (SM-T290) tabletim vardı. Stok romda (Android 11) boştayken kasıyordu. Lineage OS Android 13 ile biraz rahatladı ancak çözünürlüğü düşük 720p ve 8 inç ekran bayağı küçük. Bu sebeple bu tableti sattım. Yerine daha iyisini alsam mı diye düşünüyorum ama nadir kullanıyorum. Genelde S9...
  13. HafızaKartı

Yardım Grafik lise öğrencisi için laptop önerisi

Bu sitelerden almakta bir sakınca olur mu? Teknolojik bir ürün alırken n11, trendyol gibi yerlere tam güvenemiyorum. Herhangi bir konuda sorun yaşar mıyım? Özellikle garanti durumlarında.
  14. HafızaKartı

Sağolun, yine ilk yazdığım aynı şartları sağlayan daha üst bir seviyede bir önerinizi de alabilir miyim?
  15. HafızaKartı

Lise Grafik öğrencisi için IPS panel, iyi ekran kartlı ve görece çok ağır olmayan bir laptop arıyorum. Aşağıdaki ürün alınır mı? Bütçe biraz daha artabilir. Fiyatı uygun gözüküyor hem de özellikleri yeter gibi. Sebepleriyle yazarsanız memnun olurum. MSI THIN A15 B7VE-076XTR...
Geri