2 yıldır Monster Tulpar T7 v24 modelini kullanıyorum. 2. el aldığım (2020 model)için işlemci 10875h ve manyak derecede ısınan bir işlemci olmasına rağmen maksimum 92 dereceyi gördüm. Ekran kartında 76 dereceyi gördüm ancak bu temizlikten önceydi. Temizlikten sonra işlemci sıcaklığı 83-86...
Bf 2042 de GPU kullanmama CPU'yu çok kullanma sorunu var ve oyunun başından beri cozemediler. Normalde user.cfg taktiği vardı ama o da Nvidianin yeni driverleri yüzünden iptal oldu diyorlar. Yapabileceğiniz bişey yok muhtemelen düzelene kadar oynamayacaksınız.Cidden dice lanet bir firma ama...
1. si Bf5 ve Bf1 de klan sunucuları var. Bu sunucularda hile olmuyor. Yani serverlerin kendi adminleri var ve çoğunlukla aktif oluyorlar. Gayette güzel oyunlar ikisi.Bf4 sunucuları boşalmaya başladı o yüzden almanızı önermem belki EA fişini bile çekebilir. 2. si bu DLC ler silahları ve araçları...
birde hocam bana kaliteli bir soğutucu lazım. Yorumlarda çok soğutmuyor demişler.
1660992679
hocam benimle aynı sorunu yaşayanlar (aynı bilgisayar) memnun kalmışlar bu yüzden bunu aldım.
hocam 600 tlik 6 fanlı bir tanesinden aldım. dediğiniz gibi onuda düşündüm bu yüzden bakıma göndereceğim. galiba işlemcinin fanlarından birtanesi bozuk yavaş dönüyor.umarım düzelir =(
ekran kartında şuanda bir sıkıntı yok ama işlemci alev alıyor oyna gireli 5 dakika olmadı 93 dereceyi gördüm.
1660987270
o konuda doğrusunuz hocam. Kafasızlığımdan başıma geliyor her şey :confused: