https://www.sinerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200?utm_campaign=akakce&v=1.6.4
Bu modeli diyorsun demi hocam en uygun piyasadaki bu herhalde şuan. Sorun yaşatmaz hehalde
Anakart dediğinize geçilebilir evet
Psu gold olsa daha iyi sanki çok kısma taraftarı değilim ondan hocam
Hocam bu ekran kartına da bakmıştım ama hem fiyat olarak bir miktar fazla hemde cs2 dışında bir oyun oynamadığım için bana fazla bir katkısı yok gibi değerlendirmiştim.
Toplayacağım bilgisayarı aşağıdaki gibi yapmayı düşünüyorum. Güncel fiyatlarıyla bileşenleri aşağıda listeledim. Genelde cs2 oynarım onun için iyi fps alabileceğim bir toplamaya yapmaya çalıştım. Önerileriniz var mı 144hz monitör ile kullanacağım.
Anakart : MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi...
Merhabalar yeni bir sistem kuruyorum çok anlamadığım konular youtube videolarından yapay zekayla aşağıdaki şekilde bir sistem çıkardım ama uygun mu şöyle olsa daha güzel olur diyeceğiniz bir şey var mı?
Bütçe 50k-60k civarı. Bilgisayarda genelde cs2 dota2 oynuyorum uzun süre beni götürecek bir...
Aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum 60.000 TL civarında tutuyor. Chatgpt'ye sorarak fikir alarak bir sitedeki hazır kasayı geliştirerek çıkarttım. Sizlerin önerileriniz var mı nasıl bir sistem olmuş yada bu fiyatlara toplanabilecek daha iyi bir sistem çıkar mı. Teşekkürler şimdiden...
Merhabalar genellikle cs2 oynuyorum kasa bileşenleri eskidi yeni bi kasa lazım. Kasa dizme işlerinden çok anlamiyorum hazır olanlardan bi tane almak istiyorum önerileriniz varmi alabilecegim guvenilir sitelerden. 60.000 e kadar olabilir.
Merhabalar;
Sadece cs2 ve dota2 oynuyorum başka bir oyun oynamiyorum. Ancak sistemim eskidi hangilerini yenilemem gerekiyor ne önerirsiniz özellikle cs2 verinli bir oyun için anlayan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim.
İntel Core i5 - 4690K Cpu @ 3.5 ghz
8 Gb ram
64 bit işletim sistemi...