haiko isimli üyenin son içerikleri

1. H

Ventoy ile Legacy ve Uefi aynı usb ye yüklenir mi ?

Ventoy bunu kendi bünyesinde ayarlıyor diye biliyorum.
  2. H

Windows Key Aldim Ori̇ji̇nal Mi̇?

"slmgr -xpr" Lisansınız kalıcı lisans değilse kalan süreyi göstermeye yarayan koddur. "activation scripts" ile uzaktan yakından alakası yoktur. İllegal yöntemler uygulayarak sistem etkinleştirme yollarını hiç kimseye önermiyorum.
  3. H

[SILINSIN]
  4. H

CMD açıp oraya slmgr -xpr yaz ve ENTER yap. Çıkan yazının ekran görüntüsünü burada paylaş.
  5. H

Windows 11 OEM mi alayım normal mi

Laptop olduğu için OEM key almak gerçekten daha mantıklı. Çünkü ömür boyu bir daha anakart değişimi olmayacağı aşikar. Desktoplarda anakart değişimine gidilebiliyor. Desktoplarda da Retail lisans kullanmayı mantıklı görürüm; fakat bana sorarsanız ben desktopumda da OEM lisans tercih ediyorum...
  6. H

Windows 11 OEM mi alayım normal mi

OEM Keylerin Avantajları Retail Keylerin Avantajları OEM keyler, genellikle daha ucuzdur. Yeni bir bilgisayarla birlikte gelir ve hızlı bir şekilde etkinleştirilebilir. Üretici tarafından desteklenir ve gerektiğinde lisans sorunları çözülebilir. Retail keyler, birden çok cihaza kurulum...
  7. H

Ventoy ile Legacy ve Uefi aynı usb ye yüklenir mi ?

Kendi sitesinde desteklendiğini belirtmişler. Hem MBR hem de GPT bölüm stilleri desteklenir x86 Eski BIOS, IA32 UEFI, x86_64 UEFI, ARM64 UEFI, MIPS64EL UEFI destekli
  8. H

Laptoplarda ve Routerde Wi-Fi ye bağlanamıyorum

[silinsin]
  9. H

Laptoplarda ve Routerde Wi-Fi ye bağlanamıyorum

[silinsin]
  10. H

FORUM SİTESİNDEKİ RÜTBE SİSTEMİ NE İŞE YARIYOR ?

DH'de 10+ yüzbaşıyım :kedi:
  11. H

Milletimize hayırlı olsun.

"Zoruna gidenin atım yatağına harbi çekeyim." diye askerî bir atasözü de var; bilir misin? 1725821436 Milletimize hayırlı; illetimize zulüm olsun:kedi:Konuyu beğenmeyenlere de uğurlar olsun:blobdance:
  12. H

Bilgisayar Kasam Açılmıyor

Ram belleklerin slotlarına oturup oturmadığını da kontrol eder misiniz? (PSU güç kablosu prizden sökülü vaziyette iken.) Hatta birini sökün ve çalıştırmayı deneyin. Çalışmaz ise ilk taktığınız rami söküp diğerini takın. (PSU güç kablosu prizden sökülü vaziyette iken.) Ram bellek takma işleminden...
  13. H

Şuradaki görmüş olduğun güç kablolarının hepsini de demek istemiş @hilas0 arkadaş 1725814322 Fazın sesini duyabilirsiniz. O güç kablosu içerisinde 2 adet kablo daha geliyor. Nötr ve toprak. Nötr kopuk veya yanık olursa sadece faz kablosunun sağlam olması bir anlam ifade etmez hocam. Lakin...
  14. H

PSU yedek güç kablosu varsa onunla da bir deneme yapmanızda fayda var.
Geri