Hakan E. isimli üyenin son içerikleri

1. H

playstation hesabının başka paystationlarda kullanımı

playstation hesabının başka paystationlarda kullanımı 1699956175 merhaba arkadaşımından geçici olarak ps 5 aldım.onun hesabını logout yapıp şuanda ps4 ümde aktif kullandığım hesabı arkadaşımdan aldığım ps5 e kurup arkadaşımında makinasında zaten yüklü olan gt 7 yi ps4 te kullandğım kariyet...
  2. H

PS5 Nereden ala bilirim?

yasin elektronik güvenilir.bir çok yorumu okudum.olumsuz bir yorum yazan hiç yok
  3. H

PS5 Slim CFI-2016 Modeli Hakkında Bilgilendirme Ve Önceki Model PS5 FAT CFI-1216 İle Karşılaştırma

peki hocam sony fiyaların önceki modelle aynı olacağını belirtmiş.peki tecrübelerin göre fiyatlar şuanki 1216 model in şuan satış fiyatı ile olurmu yoksa daha mı fazlaya gelir.benim elektronik piyasasındaki tecrübelerime göre muhtemelen daha pahalıya gelecek gibi..senin bu konudaki yorumun nedir.
  4. H

PS5 Slim CFI-2016 Modeli Hakkında Bilgilendirme Ve Önceki Model PS5 FAT CFI-1216 İle Karşılaştırma

hocam şimdi biraz internette araştırdım 15 kasımda slim kasa çıkıyormuş.donanım özellikleri bir önceki modelle aynı ama güç tüketimi daha düşük olacakmış.
  5. H

hocam selamlar.bende ps5 almayı düşünüyorum.sence yeni sürümü beklemeli miyim? yoksa 1216 20-21bin bandında türkiye sony garantili alsam işimi görürmü.yeni çıkacak modeller aynı fiyatlardamı olur.yoksa daha mı pahalı gelir.tavsiyeni alabilir miyim?
Geri