Ben pişman oldum arkadaşlar siyahlarda kayma var düzelmiyorda 35 gün oldu alalı iade alırlar mı sizce o kadar para verdik yazık olacak yoksa cevap verirseniz teşekkür ederim
1750184711
Bende monitörü kurdum ama 4k HDR film izlerken siyajlarda bu şekilde kayma gibi lekeler var nasıl düzelir bilginiz var mı ?
1750098734
Hocam merhaba bende monitörü kurdum ama hdr film izlerken siyahlarda kayma gibi dalgalanmalar oluyor sebebini biliyor musunuz fotoğrafa bakabilir misiniz
Arkadaşlar monitörü aldım ama tatile çıktığım için görmedim bile tatilden döndüğümde 14 günlük iade süreci bitmiş olacak aklımı karıştırdınız valla mat ekran falan diye :) hiç oyun oynayan biri değilim 27 aoc ips ten geçicem sürekli film dizi izleyen biri şöyle kaliteli hdr film dizi izleyeyim...
Arkadaşlar merhaba ben oyun oynayan birisi değilim 3060 ekran kartı olan bir PC im var bu monitörün 32 inç olanını sipariş ettim indirim bitmeden alayım diye ama ürün gelmeden tatile çıktım 15 gün sonra dönücem yani iade sürecim biter ben sadece 4k hdr olan filmleri dizileri izlemek için aldım...