Hakan Kuzgun isimli üyenin son içerikleri

1. Hakan Kuzgun

Bilgisayar Football Manager yüz paketini atmıyor

Önceden Windows10 kullanırken FM23 zamanı 10gb lık yüz yaması kurduğum zamanlar dosyayı belgelere atmam 25-30 dakika falan sürüyordu ama Windows11 geçtikten sonra bugünlerde atmaya çalıştığım zaman 3 gb lik dosyayı bile 5 saatte atamıyor bunun çözümü nedir
  2. Hakan Kuzgun

LAPTOP ÖNERİSİ 1TB SSD LI FALAN

Laptop konusunda çok bilgim yok ama fifadan sıkılınca başka oyunlar yükleme şansımda var rdr tarzı Masaüstünde çoğunu oynuyorum ama okul için şehir dışına götürme şansım var birde
  3. Hakan Kuzgun

LAPTOP ÖNERİSİ 1TB SSD LI FALAN

45-50 K arasına laptop önerisi var mı acaba sadece fifa oynancak 1tb ssd li falan
  4. Hakan Kuzgun

Çözüldü✓ KASADA PSU DAN GELMEYE BAŞLAYAN SES

Garantisi devam ediyor o zaman iletişime gecip yollayayım çok teşekkur ederim
  5. Hakan Kuzgun

Kağıt soktum fan durunca ses kesiliyor kendim açıp bakarsam garantisi bozulur mu
  6. Hakan Kuzgun

O fanada temas eden birsey gözükmüyor dışardan bakinca ışıkla 1690062263 Hdd var ama çıkardım taktim ses ondan gelmiyor hemen yanından geliyor psu var yanında ise
  7. Hakan Kuzgun

Durduk yerde ses gelmeye başladı çok garip
  8. Hakan Kuzgun

Fanları kontrol ettim hiçbirine temas eden bir şey yok ama ses kesilmiyor
  9. Hakan Kuzgun

Bütün fanlari teker teker durdurup dinledim ses kesilmedi hocam
  10. Hakan Kuzgun

Kasayı açar açmaz ses başlıyor video atıcam 1690058401
  11. Hakan Kuzgun

Başlıkta dediğim gibi lol Oynuyordum ve kasadan birandan böyle fan sesi gibi tırrrr gibi bir ses geliyor fan birşeye değiyor gibi normal kasa fanları değmiyor sıkıntı psu faninda mi acaba diye baktim psu fanı hiçbir şeye temas etmiyor bu ses sizce nereden geliyor olabilir
  12. Hakan Kuzgun

Yardım FIFA 23 PC DURDUK YERDE KASMAYA BAŞLADI

Dün Akşam fifa da 75+ fps alırken şuan fps 40 ı görmüyor sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps sorunum yok RYZEN 5 5500 / RX 6600 ve 16 ram var oyun ssd de bide 2.ye acıyorum belki görülür bu
  13. Hakan Kuzgun

Çözüldü✓ FİFA 23 Kasma sorunu

Kanka bendede ayni sorun var driver güncel
  14. Hakan Kuzgun

Çözüldü✓ FİFA 23 Kasma sorunu

düzeldimi sorun
  15. Hakan Kuzgun

Yardım FIFA 23 FPS SORUNU YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ

Dün Akşam fifa da 75+ fps alırken şuan fps 40 ı görmüyor sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps sorunum yok RYZEN 5 5500 / RX 6600 ve 16 ram var oyun ssd de bide
Geri