Önceden Windows10 kullanırken FM23 zamanı 10gb lık yüz yaması kurduğum zamanlar dosyayı belgelere atmam 25-30 dakika falan sürüyordu ama Windows11 geçtikten sonra bugünlerde atmaya çalıştığım zaman 3 gb lik dosyayı bile 5 saatte atamıyor bunun çözümü nedir
Laptop konusunda çok bilgim yok ama fifadan sıkılınca başka oyunlar yükleme şansımda var rdr tarzı
Masaüstünde çoğunu oynuyorum ama okul için şehir dışına götürme şansım var birde
O fanada temas eden birsey gözükmüyor dışardan bakinca ışıkla
1690062263
Hdd var ama çıkardım taktim ses ondan gelmiyor hemen yanından geliyor psu var yanında ise
Başlıkta dediğim gibi lol Oynuyordum ve kasadan birandan böyle fan sesi gibi tırrrr gibi bir ses geliyor fan birşeye değiyor gibi normal kasa fanları değmiyor sıkıntı psu faninda mi acaba diye baktim psu fanı hiçbir şeye temas etmiyor bu ses sizce nereden geliyor olabilir
Dün Akşam fifa da 75+ fps alırken şuan fps 40 ı görmüyor sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps sorunum yok
RYZEN 5 5500 / RX 6600 ve 16 ram var oyun ssd de bide
2.ye acıyorum belki görülür bu
Dün Akşam fifa da 75+ fps alırken şuan fps 40 ı görmüyor sebebi ne olabilir diğer oyunlarda fps sorunum yok
RYZEN 5 5500 / RX 6600 ve 16 ram var oyun ssd de bide