2024 Temmuz-Ağustos civarında aynı kartı kullanarak oyun alışverişi yapmıştım. Bugün abonelik almak istediğimde "Kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç." hatası alıyorum. Kartın uygulamasında kartınız internetten alışverişe kapalıdır diyor...
Versiyonlardan hiç anlamıyorum ama Epic'de sürüm olarak Build_2024 0618.0 olarak yazıyor. İnternette buldum birtakım yamalar ama birisinin oyunu siyah ekranda kalmış öyle görünce kendim konu açayim dedim sürümümde çalışacağını düşündüğünüz çeviri var mıdır?
https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
-en uygun işlemci soğutucu
-692 TL lik ram yükseltmesi
-2330 TL lik ssd yükseltmesi
ile birlikte 41.000 TL ye RTX 4070 sistem alabilirsin...
Ama ikinci el alırken KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE kartı bir yerinde denemen lazım sıcaklıklarına dikkat etmelisin çünkü RTX 3000 serisi kartların ikinci elde mining yapılmış olasılığı yüksek oluyor. AMD kartlarda da ikinci elde yazılımsal sorunlar olduğu için insanlar ucuz fiyata veya normal...